Milyenre van szőrtelenítve a puncitok? Kort írjatok
szintén csupasz, pont most szőrtelenítettem le :P
19L
Totál dzsumbuj. Ahogy a lábam is.
Vizsgaidőszak van, a barátom meg két hónapja külföldön. Mire jön haza, addigra azért rendbe rakom a dolgokat, de most rajtam kívül senki nem látja.
Igaza van az elöttem szólónak, nem egészséges a szőrtelenítés ott lent.
Sokkal könnyebben kapsz el valami fertőzést, akár szemölcsöket is terjeszthetsz vele szana-szét és majd járhatsz nőgyógyászhoz éjjel-nappal...
Amit az elözö kettö irt, az tévedés, a szörnek EGYETLEN funkciója van, mégpedig a szagot terjeszti. Ugyanis a természetben a nemek a szag alapján találnak egymásra, és abból tudják megállapitani a másik hormonszintjét meg az állapotát.
Attól, hogy valaki csupasz vagy szörös, semmivel nem lesz tisztább, egészségesebb vagy betegebb. Aki rendszeresen tisztálkodik, nem váltogatja a partnereit, annak nem lesz baja egyik módon sem, aki csak "megtörli" magát, meg füvel-fával lefekszik, az meg sokkal könnyebben elkap valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!