Tampon vagy betét a higiénikusabb?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 16:53
3/21 anonim válasza:
Szerintem is a tampon,de én betétet használok :D
4/21 A kérdező kommentje:
Tudom amúgy, volt már ehhez kapcsolódan egy csomó kérdés, de így körülöttem is mindenki mást mond.
"Tampon azért nem higiénikus, mert benn 'pang' a vér"
"Betét azért nem higiénikus, mert ott alul levegőhöz érve teli lesz bacival.."
meg satöbbi :D, most akkor ?:D
2010. máj. 23. 16:59
5/21 anonim válasza:
betét, mivel nem nyúlkálsz fel ahhoz, hogy feltedd...a legtöbb nőgyógyász nem javasolja a tampont
6/21 anonim válasza:
Ja nem nyúlkálsz fel,csak ülsz órákat a rothadó,bomló véreden. Én nem mondanám higiénikusnak ezt, tampon előtt meg kezet kell mosni.
7/21 anonim válasza:
Ha a tampon felhelyezése előtt szappannal kezet mosol, akkor semmi bajod nem lehet! A betéttel az a baj, hogy büdös, levegőhöz érve - ami ugye gyakran előfordul - tele lesz bacival. Tampon jobb! Én 1 és fél év után legutóbbinál azt használtam, és ezerszer jobb! Kényelmesebb és észrevehetetlen!
8/21 anonim válasza:
engem nem érdekel, melyik a higiénikusabb, csak betétet használok, mert azzal érzem jól magam.
9/21 anonim válasza:
ha gyakran cseréljük nem lesz büdös.
azt a kis szagot meg ki lehet küszöbölni, úgy hogy illatosított betétet veszünk.
10/21 anonim válasza:
nőgyógyász mondta hogy csak betétet hazsnáljak ha lehet, a tampontól tér vissza mindig a tulzott folyásom...
2 éve csak betét,semmi bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!