Használta már valaki menstruációkor az intimtölcsért? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 21:25
11/13 anonim válasza:
"Már itt is elég sok kérdés volt erröl, nem igazán pozitiv a vélemények többsége, szerintem is igen gusztustalan dolog, és nem is egészséges."
Ez igy azért ferdités... Ha figyelmesen elolvasod a kérdéseket-valaszokat, latbi fogod, hogy az osszes ngativ vélemény olyanoktol ered, akik még sosem lattak kozelrol ilyet. Mas szoval a képzeletukre hagyatkoznak.
Egyébként még én sem lattam ilyet kozelrol, de a forumozok, akik hasznaljak, tobbnyire elégedettnek tunnek, szoval gondolkodom rajta.
Kar, hogy amikor a tampon piacra kerult, nem volt még internet, meg forumozas. Pontosan ugyanigy reagaltak a nok, aztan tessék, most meg ez az alap.
12/13 anonim válasza:
utolsó, pontosan. persze, van egy csomó negatív vélemény. azoktól, akik még életükben nem használták. mire fel? amúgy, még csak nem is új dolog, csak valamiért nem terjedt el.1932-ben már szabadalmaztatták...
13/13 anonim válasza:
Szerintem azért nem terjedt el mert nem nagy üzlet. Egyszer megveszed, 10 évig használod, nem sok bevételt hozol. Nekem 4 éve van, nagyon jó. :) Ha begépelitek a keresőbe, hogy mooncup, rengeteg megválaszolt kérdést ad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!