Nőknél melyik mell a nagyobb? Lányok! Neketek melyik melletek a nagyobb?
Állítólag van olyan teória (nekem pszichológiatanár mondta), hogy amelyik agyfélteke domináns, azon az oldalon a lágyszövetek némileg megereszkednek. Nőknél a mell, férfiaknál a here.
Ha belegondoltok, hogy pl.: a férfiak többsége jobbkezes, illetve a baloldali heréje van megereszkedve (mivel az agyféltekék ellentétes oldali kezet irányítanak), ez még be is válhat. Egyéb tapasztalat?
hülyeség, hogy általában ugyanakkora. általában pont hogy az egyik nagyobb. a test nem ismeri a szimmetriát igazából... tegyél egy tükröt az arcod feléhez, és nézd meg, milyen hülyén néznél ki szimmetrikusan:)
nekem a jobb mellem nagyobb, mint a bal.
Az utolsó előtti válasz mennyire igaz :)
Nekem is a bal mellem a nagyobb. Meg mintha a bal lábam kicsit hosszabb lenne vagy nem tudom, nem vagyok szimmetrikus :)) Persze nem olyan durván, hogy ortopéd cipőt hordjak, de egy unalmas percemben ezt vizsgálgattam...
ball, de anyunak pld. a jobb....
változó
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!