Legalább egy évig szoptató anyukák! Milyen maradt a melletek alakja, miután abbamaradt a szoptatás? Olyan, mint fejés után, amikor teljesen üres a mell?
Hát szép nem!
Igaz ez csak a 4. gyerek szoptatása utánra mondható, aki 2 évig szopott, az első 3 gyerek 9 hónapos kora körül elválasztotta magát! S én is sokkal fiatalabb voltam!
Az első gyerekekm,a kit 28 évesen szültem 21 hónapig szopott.
Én most 39 vagyok, a másodikat szoptatom 21 hónapja.
szerintem nem vészes, ráadásul az első gyerek után megmaradt a 2 számmal nagyobb mérete.
ha kapnék egy jutalom mellfelvarrás, azt azért nem utasítanám el:-))
Én lassan 3 éve szoptatok és kisebb vagyok, mint előtte.
Még nem fejeztük be, úgyhogy nem tudom, mi lesz a végére, de annyira nem reménykedek, hogy "megnövök". :S
Hát, két gyermek után már egészen más, mint korábban volt... de ehhez nem kell egy évet szoptatni, pár hét vagy pár hónap is meglátszik egy nem eleve kicsi mellen. A tónusa mindenképpen romlik, a bőr is könnyebben ráncosodik, hiszen megnyúlik a terhesség és a tejbellövelések miatt.
Ezen már csak a plasztika segíthet, de erre nincs keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!