Amerikában milyen gyógyszert, tea van felfázásra? A többi lent
lol 1000 dollarert mar fogpotlast csinalnak, te meg huzattal annyiert D nem rossz. na amugy nem veszekedni akarok itt, csak SEMMI SZUKSEG ra hogy elojojjon valaki a remtorteneteivel, most megoldast kene talalni a kerdezonek. beteg, el kell mennie orvoshoz ami megfizetheto. remtortenetet szerintem hallott mar, de ahogy latom normalis tanacsot meg nem sikerult hallania hogy hova erdemes menni.
gondolom te ferfi vagy es halvany gozod nincsen arrol hogy egy felfazas mennyire nem jatek es milyen szovodmenyei lehetnek, amivel akar korhazba is kerulhet. borzaszto fajdalmakkal jar. eppen ezert ajanlom en mindenkeppen hogy menjen MOST orvoshoz mig nincs nagy baj, nem kell itt jonni es riogatni. tiszta sor hogy amerikaban draga az orvos, de kis dolgokra van olcsobb alternativa, es nem csak a gettoban...
na szep estet neked
rosszul gondolod, nobol vagyok en is, es tudom milyen egy "urinary tract infection"...
tovabba en ajanlottam neki a cranberry juice, health food store "urinary" tea, C vitamin... de ha ezek neked nem tettszenek, arrol en nem tehetek...
En nem mehetek el a kerdezo helyett orvoshoz, es nem tudom melyik varosban lakik, szoval meg telefonalni sem tudok ide a helyi ingyen klinikara, hogy idopontot kerjek neki, es a health food store ahova en jarok nincs orszagszerte, igy a termekeit sem tudom ajanlani... :(
Szerintem az emberek nagytobbsege ide segiteni jar (mint ahogy en is), nem pedig leszolni a masikat azert, mert esetleg az elete nem pont ugy alakul, ahogy eppen neki...
...de cselekednie a kerdezonek kell!
huhu that was awesome :D
egyetertek sajnos, multkor is egy magyar ismerosom eloszedte CSAK UGY a rontgenfelveteleket a torott labarol es tetelesen felsorolta hogy pontosan mi mennyibe kerult (10 ezer dollar nyilt labszartores mutettel osszecsavarozva). ugy elvezte elmondani :) ez ilyen toketeles tema amugy magyaroknak: egyszerre lehet panaszkodni, sajnaltatni magukat, felhaborodni es eldicsekedni hogy mennyibe kerult. nem is szoktak kihagyni az alkalmat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!