Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázásra meleg só ilyen...

Felfázásra meleg só ilyen formában?

Figyelt kérdés
Mostanában gyakrabban fel voltam fázva, ezért kértem egy vizelet vizsgálatot. Kedden voltam az eredményért és baci volt (van) benne. Most este vettem be a 6. szemet a 10-ből, tehát még 2 nap van hátra. Pont erre a problémára szedem a gyógyszert, ma mégis előjöttek a fránya tünetek. Tudom, hogy a meleg sós ülőfürdő hatásos, máskor is segített már, de most nem vagyok otthon, itt pedig nincs kád, csak zuhanykabin, amibe nem tudok annyi vizet engedni, hogy ellepje a beteg testrészem. Ha melegítenék sót (törölközőbe tenném) és melegen tartanám "azt" a részt, úgy is hatásos? Vagy jobb lenne az ülőfürdő? Köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 24. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:

nem hatásos.

nem az a lényeg hogy meleg só.

az a lényeg hogy meleg sós víz.

a só, sós víz fertőtlenítő hatású ezért ajánlják.

a te esetedben ajánlom a fokhagyma kúrát is (két három gerezd fokhagyma lereszelve kajába pár napig) a fokhagyma vértisztitó és baktérium ölő hatású.

2013. jan. 24. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!