Felfázásra meleg só ilyen formában?
Figyelt kérdés
Mostanában gyakrabban fel voltam fázva, ezért kértem egy vizelet vizsgálatot. Kedden voltam az eredményért és baci volt (van) benne. Most este vettem be a 6. szemet a 10-ből, tehát még 2 nap van hátra. Pont erre a problémára szedem a gyógyszert, ma mégis előjöttek a fránya tünetek. Tudom, hogy a meleg sós ülőfürdő hatásos, máskor is segített már, de most nem vagyok otthon, itt pedig nincs kád, csak zuhanykabin, amibe nem tudok annyi vizet engedni, hogy ellepje a beteg testrészem. Ha melegítenék sót (törölközőbe tenném) és melegen tartanám "azt" a részt, úgy is hatásos? Vagy jobb lenne az ülőfürdő? Köszönöm a válaszokat.2013. jan. 24. 19:40
1/1 anonim válasza:
nem hatásos.
nem az a lényeg hogy meleg só.
az a lényeg hogy meleg sós víz.
a só, sós víz fertőtlenítő hatású ezért ajánlják.
a te esetedben ajánlom a fokhagyma kúrát is (két három gerezd fokhagyma lereszelve kajába pár napig) a fokhagyma vértisztitó és baktérium ölő hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!