Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázásra a tőzegáfonya...

Felfázásra a tőzegáfonya milyen gyorsan hat?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy dobozzal, de nagyon szenvedek, jó lenne némi remény, hogy el fog múlni és nem tart sokáig... Nem tudok háziorvoshoz menni, mert nincs itt bejelentett lakcímem és elzavarnak :( Ugye a tőzegáfonya hatni fog?

2012. nov. 13. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már egy nap múlva észrevehetöen javult töle, de figyelj, hogy eleget igyál mellette.
2012. nov. 13. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, a tőzegáfonya csak a megelőzésre jó.

Ha szenvedsz, vegyél be No-spa-t. Az elmulasztja a fájdalmat (a fertőzést nem!).

Bárhová elmehetsz orvoshoz, ha van TAJ kártyád, nem fognak elzavarni.

Egyszer nekem is volt ilyen panaszom a Balatonnál, bementem az ottani körzetihez és szó nélkül fogadtak.

Jobb ha dokihoz fordulsz.

2012. nov. 13. 13:06
 3/3 A kérdező kommentje:
kisvárosban engem is fogadtak szó nélkül, de itt Pesten nem voltak hajlandóak, amikor próbálkoztam egyszer... :( egyelőre próbálkozom az áfonyával. köszi a válaszokat!
2012. nov. 13. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!