Letezik hogy mensi alatt pozi az lh-teszt? Mitol lehet? Most lenne peteeres?
Szia, Én azt hallottam, hogy az ovu teszt, a mensi előtt jóstesztként működhet. Mikor volt az utolsó mensid?
Nálam hasonló a helyzet, 5 napig az ovu tesztem pozitív volt, 6-on teszteltem egy rendeset és negatív lett, mensim azóta sincsen, viszont volt 3 napig barnázásom, mára már elmúlt. A hőmérsékletem is emelkedik, de össze vagyok zavarvarodva, hogy mi lehet.
itt a görbém :
Most csak vitaminokat szedek már, de előtte szedtem 3 hónapig a clostilbegytet, mert nem mindig volt spontán peteérésem. Mi kb. 1,5 éve próbálkozunk, voltunk kivizsgáláson, nem nagyon találtak semmit, ami miatt nem lehetne baba.
Reggelre, úgy néz ki elkezdtem vérezni, szerintem ez is egy sikertelen hónap volt. Majd a következőben, hátha. :)
Nálad van változás azóta? Érdemes lenne reggeli hőmérsékletet mérni, próba kép, talán segítene. még ha nem is mindig tudod mérni.
Sok sikert nektek, hogy minél hamarabb babás legyél. :)
Nekem ma reggelre megjött. Indulhat egy újabb reményekkel teli hónap. :)
Nektek sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!