Szerintetek az ájulásra való hajlam lehet alkati kérdés?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, elég vékony testalkatú. Lehet, hogy ennek (is) köszönhető, hogy az utóbbi időben gyakoribbak az efféle rosszulléteim?2013. febr. 8. 10:28
2/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy a vérnyomásom elég alacsony, nyilván ez is közrejátszik.
2013. febr. 8. 10:37
3/5 anonim válasza:
Molett vagyok es gyakran ajulok el.Okai:Vérnyomas,dohanyzas,nem eszel.rendesen,kevès folyadek,stressz többek között.
4/5 anonim válasza:
Inkább gyerek- és kamaszkorban jellemzőbbek az ájulások. 22 éves korban már inkább kifele megy ebből mindenki, jóesetben.
Bár nem voltam sose nagyon vékony, inkább normál alkat, de én is sokat ájultam. Főleg akkor, amikor keveset mozogtam, mert közel volt a suli/munkahely. Aztán, amikor messzebbre kellett menni, többet rohangásztam, vagy többet túráztam hétvégente, akkor sokkal erősebbnek és fittebbnek éreztem magam, ezzel együtt a szédülésk és ájulások is elmúltak.
Húst alig ettem, mert utáltam, de mikor muszájból magamba erőltettem rendszeresen, azt is hatékony segítőnek éreztem...
Ja, és kockacukrot ajánlották, hogy mindig legyen nálam, ha gyengének érzem magam, az gyorsan segít...
5/5 anonim válasza:
(Ja, és nekem is alacsony szokott lenni a vérnyomásom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!