Trombózisra való hajlam és fogamzásgátló. Szerintetek?
Szüleim tudta nélkül szeretném szedni a fogamzásgátlót, de nem tudok olyan kórházat, ahol hematológia lenne, és megcsinálnák a hajlamra való tesztet... Ráadásul ezt nem szeretném így egyedül végeztetni..
Máshol nem végzik el? Sima vérvételnél?
Szerintetek hogy oldjam meg?
Ja, és igaz, hogy az egyfázisú tabikat "direkt" a trombózisra hajlamosoknak találták ki? (itt olvastam az oldalon..)
"Az egyfázisú, csak progeszteront tartalmazó tablettákat (pl Azalia, Cerazette)kifejezetten a trombózisora hajlamosaknak fejlesztették ki."
Kérdezte múltkor, hogy szeretnék-e szedni, de még gondolkozom rajta elég erősen. Kiszakadt múltkor a gumi, és azóta eléggé félek ettől, nem tudok egyáltalán ellazulni...
És ha ő intézi, akkor is kórházba kell mennem, nem veszik le a vért egy egyszerű sztk-ban?
Köszi a segítséget, csak előbb szeretek tájékozódni, nem szeretek ott a dokinál "spontán" dönteni.
Nem akarok kórházba menni vérvétel miatt, meg minden :S Suliból se hiányozhatok, szóval egy közeli sztk-ban szeretném ezt így lebonyolítani...
Tudja, már vagy 1 éve. Sőt, még szerintem apukám is tudja.
Csak mostanában enyhén szólva nem érdeklem őket, szóval biztos el se kísérnének, nem a felíratással van bajom, csak a hematológiával.. :S
Szerinted ha megkérdezem, hogy nekik volt-e már trombózisuk, és ha nem a válasz, akkor nekem sincs rá hajlamom?
Tudom, még a hüvelygyűrűn gondolkoztam, de hát az is hormon...
A többit nem tartom elég biztonságosnak (pl spermicidek), szóval azt semmiképp. 100%os biztonság kell..
100%-os módszert sajnos nem fogsz találni, de itt sokmindent leírnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!