Miért nem tudok 'felnyúlni'?
Figyelt kérdés
Ez elég fura, de az a helyzet, hogy nem tudok felnyúlni a hüvelyembe teljesen..vagyis szűz vagyok és soha nem ujjaztak meg, és én se magam. Tampont szoktam használni de azt se tudon soha nagyon mélyre felhelyezni. Amikor benyúlok, egy kis hurkát érzek magamban és körülötte 'be van nőve' ezt nem tudom máshogy leírni. Mi lehet ez? Valaki aki tudna értelmes választ adn az kérem nyugtasson meg h csak azért van mert szűz vagyok!!! 15/L2013. febr. 4. 20:01
1/9 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz ő többet tud mondani bárkinél.
3/9 A kérdező kommentje:
A szűz lányokat nem végbélen keresztül vizsgálják?
2013. febr. 4. 20:12
4/9 anonim válasza:
Meg az agyukon keresztül,hogy milyen hülyék!
5/9 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy a végbélen keresztül.
6/9 anonim válasza:
Ha végbélen keresztül akar vizsgálni, és te mondod, hogy nem szeretnéd, akkor nem fog úgy.
Egyébként pedig ha ezt mondod el az orvosnak, akkor muszáj lesz a hüvelyedbe felnyúlnia, hogy megnézze miről is van szó.
7/9 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek az első válaszolóval! Csak a nőgyógyász tud biztosat mondani! :)
9/9 Trombita apja válasza:
Szerintem elég ha megkérsz valakit, nézze meg a puncidat közelebbről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!