Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Peteérés? Nekem most az van?

Peteérés? Nekem most az van?

Figyelt kérdés
szóval itthon elmentem wc-re lehúztam a bugyim és látom h kevés de azért van rajta ilyen ragasztó szerü kicsit darabos izé... anya szerint peteérés mert neki is ilyen volt ( van) amikor megjön neki... még nem menstruálok xd de tényleg olyan állagú volt mint a ragasztó 12/L

2013. febr. 4. 17:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem hüvelyfertőzésnél is szokott lenni ragacsos, ragasztó szerű darabka a bugyimon, szóval nem törvényszerű, hogy peteéréstől, de lehetséges. Van, akinek barna pecsételő vérzése van peteéréskor.
2013. febr. 4. 17:46
 2/15 A kérdező kommentje:
de anyának is ilyen szokott leni.. és neki nincs hüvely fertőzése _:)
2013. febr. 4. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Jobb lenne orvost kérdezni. Csak az a biztos, amit ő mond!
2013. febr. 5. 06:49
 4/15 anonim ***** válasza:
Igaza van anyudnak, ez teljesen normális, minden nőnek van.
2013. febr. 5. 12:05
 5/15 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló szerintem is :)
2013. febr. 5. 16:07
 6/15 anonim ***** válasza:

most volt először ilyen?akkor nem feltétlen peteérés,mert az első előtt is volt már nekem 2,5 éve.

ha nem először van,de most megváltozott,akkor lehet menzesz,jómagamnak nagyon durván megváltozott az első előtt.és én is azt hittem hogy meg fog jönni 2 hét múlva mert peteérésem volt. tévedtem. 6 nap múlva jött meg! utána rájöttem hogy a posztovulációs időszakban krémes folyás van,és visszagondolva inkább volt krémes mint tojásfehérjés :)

2013. febr. 5. 16:43
 7/15 A kérdező kommentje:
hát még nem meenstruálok anya szerint is meg fog jönni mert elötte neki is ilyen volt (van) és nem vírus mert ma már nem volt... de tegnap ilyen ragasztó szerü volt test stagú avgy kicsit hagyma szagú és volt benne kicsit sötét darabka
2013. febr. 5. 16:45
 8/15 A kérdező kommentje:
elnézést a helyes írásért de elég gyorsan írok..... :)
2013. febr. 5. 16:47
 9/15 anonim ***** válasza:

a peteéréses folyás tojásfehérjés,a posztovulációs folyás krém szerű(a posztovuláció a 28 napos ciklusnál a 17.-20. nap között van,vagy a vérzés előtt 5-7 nappal)

amúgy az első menzesz előtt is szokott lenni folyás,de a megváltozott mennyiségen és állagán lehet látni,hogy már a ciklusa lesz a kislánynak :)

remélem segítettem!

2013. febr. 5. 17:01
 10/15 A kérdező kommentje:
nagyon is :) akkor ezek szerint nemsoká megjön? :))
2013. febr. 5. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!