Tini lányok! Ti mennyire gerjedtek a srácokra peteéréskor?
Figyelt kérdés
mert én eléggé.. mármint jobban megfigyelem a feszülő izmokat,jobban vágyom fiú társaságára mint lányéra,sőt néha a barátnőm is hidegen hagy,inkább beszélgetek,nevetgélek,flörtölök egy fiú osztálytársammal(mégha nem is tetszik).
nálatok hogy van ez?
2013. jan. 31. 16:34
1/9 anonim válasza:
Én inkább azalatt vagyok nagyon beindulva, mikor megjön.
2/9 anonim válasza:
szerintem ezt a kérdést inkább a szex, szerelem topikban kellene kiírnod.
3/9 anonim válasza:
Nálam nincs különbség. Nem is tudom mikor van peteérés, minden ugyanolyan mint máskor. Nem érzek semmi furcsát.
4/9 anonim válasza:
én mindentől benedvesedek olyankor:$
elég egy pár érintés vkitől
16l
5/9 anonim válasza:
én is így vagyok vele:D vagyis nem vagyok annyira merész hogy a fiúkkal társalogjak de olyankor jobban figyelem őket mint a barátnőmet...főleg a kiszemeltemet:$:DD:3
6/9 A kérdező kommentje:
#5-ös: az utolsó szavaiddal is egyetértek: főleg a kiszemelt... C;
2013. jan. 31. 21:33
7/9 anonim válasza:
Én is elég kívánós vagyok 1-2 nappal azelőtt, hogy megjönne, valamint néha akkor is, amikor megjön. :)
8/9 anonim válasza:
A lényeget meg kihagytam, peteéréskor talán annyira nem, vagyis nem tűnt még fel, hogy akkor különösképp gerjednék a fiúkra :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. febr. 3. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!