Mit jelent az h kefirrel irrigáljak?
Gombás fertőzés gyanúja... orvos híján (szabadságon van) keresztanyu (nővér) adott tanácsot, h irrigáljam és ezt itt is olvastam. Szóval kenjem be oO ? Vagy tampont mártsam bele és tegyem fel? De akkor meddig legyen a kefirben és bennem?
Sajnos vagy nem sajnos tudatlan vagyok ezen a téren, és segítséget kérnék és tapasztalatot - véleményt olyan felhasználóktól, akik már csináltak ilyet, vagy tudják hogyan kell. (nem kérdeztem meg mert amikor elmondta egyszerűnek tűnt, de amikor nekiálltam volna femerültek ezek a kérdések)
Köszönöm a válaszokat!
Ez hülyeség, joghurttal! Az más. Egy tampont beleáztatsz, s felteszed. Ez segíthet. 6 óránként csere. Kamillás lemosás.
Ha mégsem javul, (3 nap) , akkor patikából canesten combi.
legyen joghurtos, és kész, nem kell áztatni. Ha csak kefír van az is megteszi. A tejsav a lényeg.
Szóval joghurt... na tényleg hülye vagyok XD még jó h megkérdezem.
Miért joghurt és miért nem kefir?
Canesten van itthon.
Cickafarkfűből készült ülőfürdőztem, és ittam is ebből készült teát, mert elvileg használ, persze még csak tegnap kezdtem. De nem is a legjobb odalenn, fog. gátlót szedek... :(
Köszönöm az eddigi válaszokat!
figyi, inkább a canesten kombit használd, ne a joghurtos cuccot. nekem attól csak sokkal rosszabb lett.
de ugye az a tablettás kanesztened van? a hüvelytablettás.
Már volt hasonló kérdés a témában, végül az lett a vége, hogy gombára csak a gyógyszer a jó, mert a joghurttól még jobban elszaporodik, a joghurt arra jó, hogy a pH-t visszaállítsa.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__38326..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!