Tényleg ilyen rossz a Diane 35 nevű hormongyógyszer?
Figyelt kérdés
Már lassan 5 éve szedem a Diane 35 nevű készítményt, eddig semmi bajom nem volt tőle, de nagyon sok helyen szidják, és ez kicsit elbizonytalanított. Szerintetek ha eddig jó volt, most előfordulhat, hogy valami mellékhatást fog produkálni?2013. jan. 30. 19:15
11/12 anonim válasza:
Tudom hogy régi kérdés, de én a mostani olvasóknak írom. Én fogamzásgátlónak szedtem 1 évig + bőrszépítőnek. Imádtam. Elmúltak a pattanások + ha jött is ki valami picike, kinyomtam és sokkal gyorsabban gyógyult. Nagyon féltek a kritikáktól, de pozitív irányban csalódtam. 1évig kellett szednem mert addig kifejtette a hatását (nem, nem 6 hónapig mert utána soha többet nem jön meg, baromság). Utána levezetőnek Yasminellet kaptam amit már vagy 6-8 hónapja szedek. Pattanások nem jöttek vissza. Most szüneteltetni akarom a fogamzásgátlókat mert 0 libidóm van. De amúgy semmi más mellékhatás. Update-elek, kíváncsi vagyok vissza jönnek-e az aknék. Kevés esélyt látok rá. Egy elégedett Diane35 rajongó. 5*
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!