Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A diane 35 tényleg olyan rossz fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
16 múltam most írta fel az orvos...még nem jött meg szóval nem kezdtem el szedni de kiváltottam. annyi sok rosszat olvasok rola..tényleg rossz?:( nem értem miért ezt írtafel...:O2009. okt. 16. 20:05
1/5 anonim válasza:
Szia nekem egy horror volt utána! Teljesen összezavarta a hormonháztartásomat, én nem ajánlom senkinek.
Kivizsgált a dokid mielőtt felírta? Vérvétel stb.. volt?
Addig ne szedj be semmit amíg ezeket nem csinálják meg.
2/5 A kérdező kommentje:
volt kivizsgálás vérvételis
2009. okt. 16. 20:38
3/5 anonim válasza:
nekem közben is horror volt.. két hét után kórházba kerültem miatta epilepsziagyanúval mert nem jött ki értelmes szó a számon. több országban be is van tiltva. ne szedd!
4/5 anonim válasza:
Hello! Nekem is kb. ugyanennyi idősen írták fel, ciszta miatt, fél évig szedtem, közben semmi gondom nem volt, eltűntek a pattanásaim, kicsit híztam, de nem volt vészes egyáltalán! Azóta abbahagytam, már elég hosszú ideje, és SEMMI GONDOM nincs egyáltalán! A ciklusom rendbe jött újra, nem tértek vissza a pattanásaim sem, és a régi súlyomat is visszanyertem. Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak róla.
5/5 anonim válasza:
én jelenleg 5hónapja szedem, hízni nem híztam, fogyni is ugyanúgy tudok melette mint azelőtt. egyetlen "mellékhatás" amit tapasztaltam az az volt hogy nőttek a melleim. a pattanásaim is szépen elmúltak tőle. szerintem nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!