WinR kérdése:
Lányok! Nőgyógyászhoz nem ciki csupaszon menni?
Figyelt kérdés
Ha nőgyógyászhoz megyek,2-3 hétig növesztem előtte a szőrömet. Már nagyon régóta teljesen csupasz vagyok alul, de nem merek úgy elmenni dokihoz. A párom is mondja, hogy ne foglalkozzak vele, de én akkor sem merek így elmenni. Ti hogy csináljátok?2013. jan. 30. 14:14
11/12 anonim válasza:
"szerintem velük szemben nincsenek olyan fokú elvárások mint nálunk fiatalabb generációknál."
Jaj, ugyan már! Az orvosnak az egyetlen elvárása az, hogy tiszta legyél, nem azért van hogy elvárásai legyenek, hanem hogy meggyógyítson.
Nem castingra mész, hanem orvosi vizsgálatra!
12/12 anonim válasza:
Számára teljesen lényegtelen (egészségügyis vagyok, komolyan mondom). 2 perc múlva meg nem mondja, milyen volt! Látott már ilyet is, olyat is, amolyat is. Teljesen hidegen hagyja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!