Lányok hogyan szoktátok elkerülni hogy leüljetek a wcdeszkára nyilvános helyen? :/
én csak a félig guggolást alkalmazom de csak pisilek ilyen helyeken !! el se tudnám képzelni h. körbe kelljen papírozni és úgy üljek rá. én mindig felhajtom a lábammal a wc űlőkét teljesen ahogy a férfiaknak kell és úgy guggolok fölé.
Nem értem hoyg nem sikerül guggolnod egy kicsit, esetleg ha kilincsbe kapaszkodnál közbe, persze az se vmi tiszta de mégis jobb minthogy beleess a csészébe és a másik kezedet használd törlésre.
A legundorítóbb helyeken (autópálya mellett például), felhajtom az ülőkét és föléguggolok, mert az olyan marha igénytelen helyeken úgysem érdekel senkit, hogy mellémegy-e, mert már ezerszer mellément korábban másoknak is.
Kulturáltabb helyeken (repülőtér, pláza) simán körberakod vécépapírral és ráülsz, az ilyen kulturált helyeken szokott is lenni.
Rálüök itthon, ismerősöknél és a munakhelyemen. Hatan vagyunk, öt Nő és egy férfi, külön férfi-női vécé, a lányokkal már az elején megbeszéltük jobb lesz mindenkinek, ha szépen ráülünk, magunk között vagyunk, van is kint egy tábla, hogy "Ülj rá kérlek!" (Én csináltam :-P) Ezenkívül egyszer-kétszer alkoholos állapotban már rádöbbentem szórakozóhelyen, hogy "Úristen, ráültem", de akkora tragédia még sosem lett belőle :-D
4!
A deszkát lábbal is hajtod le?! Vagy úgyhagyod?..
9!
Autópálya mellett én csak ilyen "egybe" wcket láttam eddig, amit nem lehet felhajtani..ilyen fém cucc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!