Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen fertőzéseket lehet...

Milyen fertőzéseket lehet összeszedni egy nyilvános wc-ben?

Figyelt kérdés
Gombákat azt tudom. A többi nemi betegség érdekelne, amiknek a megfertőződéséhez nem kell közvetlen testi kontaktus.
2012. márc. 12. 07:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag mindent el lehet kapni ilyen helyen. Felsorolni meg nem lehet, mert akkor az egész oldal azzal lenne tele.
2012. márc. 12. 07:45
 2/5 anonim ***** válasza:
lapostetű, trichomonas,e-colli, és még sorolhatnám.
2012. márc. 12. 07:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyszerű! Elkaptam valamit, amire nem használ a canesten kombi. Soha nem ültem rá wc-re sehol az otthonin kívül, monogám kapcsolatban élek, és mehetek orvoshoz nemi betegséggel :( Köszi a válaszokat!
2012. márc. 12. 08:16
 4/5 A kérdező kommentje:
biztos a kilincsről került valami a kezemre, és onnan a wcpapírra. nem gondoltam soha, hogy ez is veszélyt jelent.
2012. márc. 12. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:

A Canesten a legtöbb esetben hatástalan, mert mindenki mindenre ezt akarja használni, és ennek az az eredménye, hogy majd minden kórokozó tökéletesen rezisztens lett evvel szemben.

Mindenképpen menj orvoshoz, könnyen lehet, hogy gombafertözésed van.

2012. márc. 12. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!