Egészséges fürdőruhában pisilni?
Figyelt kérdés
Egy csomó helyen hallom, hogy sok nő/lány úgy végzi el a kis dolgát, ha fürdőruhában van, hogy le/félre sem húzza. Nem csak vízben, hanem szárazon is, ha nem akarja, hogy meglássák és nincs a közelben WC. Szerintetek ez lehet káros, van itt olyan, akinek erről személyes tapasztalata van? Ha "szárazföldön" nem is, de mondjuk tóban elfogadható ez?2013. jan. 27. 21:32
11/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi baj lehet ebből. Ezt kérdezem én is, tisztelt utolsó előtti :D
2013. jan. 28. 15:27
12/13 A kérdező kommentje:
Tisztelt 6:34-es és 7:53-as, ez nem neked szólt.
2013. jan. 28. 15:28
13/13 anonim válasza:
Második vagyok, és mint mondtam húgyúti fertőzést kaphatsz, ez nem egyértelmű? A tavak és folyók vize nincs tele klórral, mint egy medence, sőt a folyókba beleengedik a szennyvizet. Szóval messze van a steril környezettől. Akkor inkább a bokorban kell csinálni, ha nincs wc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!