Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen egy (egészséges) mell?...

Milyen egy (egészséges) mell? (tapintásra)

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, nem rendelkezem nagy méretekkel, de nem is zavar. Ami érdekelne az az, hogy milyennek kell lennie egy mellnek? Puha, kemény? Mit érzel amikor megfogod a sajátodat?

Ugye én csak az enyémet fogtam, meg soha nem is beszéltem erről senkivel, de az enyém olyan mintha lenne benne valami... valami kemény, és elég nagy.. szinte mint az egész mellem. Régebb aggódtam is emiatt, de mivel mindig ilyen, gondoltam ez a normális... Vagy nem?

Megköszönném a válaszokat!

2012. dec. 21. 21:41
 1/8 anonim válasza:
normális!! a múltkor a barátom aggódva ugyan ezt kérdezte:)
2012. dec. 21. 21:46
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2012. dec. 21. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Amit érzel, azok a tejmirigyek, teljesen normális.

Ami gond lenne, ha csak kisebb helyen (pl. oldalt vagy valahol nemközépen) lenne egy vagy több kisebb-nagyobb csomó - és a két oldali mellnél nem egyformán.

2012. dec. 21. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is egészem picike van, de én is ugyanezt érzem, mintha lenne benne valami. Én sem fogtam senki másét, de szerintem is ez a normális.

18/L

2012. dec. 21. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy mikor miylen ekmény függ attól is hogy hol tartasz a ciklusban. Sok nőnek menzesz elött nagyobb is lehet de sokkal feszesebb keményebb. Ezeket a hormonális változás okozza.
2012. dec. 21. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Az enyém is kicsi és ezt érzem. Lehet, hogy butaság amit gondolok, de szerintem ennek az is az oka, hogy kicsi a mellünk és nagyobbnak érzékeljük ezt benne, míg akiknek nagyobb a mellük, nem aggódnak ezek, mert egyértelmű, hogy mi az.
2012. dec. 21. 23:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Abszolut normális, ne aggódj!
2012. dec. 22. 08:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :))
2012. dec. 22. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!