Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ti a szeméremajkatok...

Lányok! Ti a szeméremajkatok között szappannal is mossátok a puncitokat vagy csak vízzel, esetleg intim mosakodóval?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm mondta, hogy az ajkak között (csikló, hüvely- és hugycsőnyílás) ne mossam semmivel, csak sima vízzel, mert a punci PH értéke miatt nem jó, ha más oda kerül. Ő csak kívül mossa szappannal, belül semmivel. Ti hogy csináljátok?

2013. jan. 27. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az intimmosótól minden bajom volt. Egyáltalán semmi pozitív hatása sincs. Mióta nem használom, kb 3 éve, semmi bajom sem volt, sima meleg vízzel mosom, és ráadásul se büdös, se ápolatlan nem vagyok.
2013. jan. 27. 22:10
 12/20 anonim válasza:
100%

Haha, na így igazodj ki mosakodás terén. Mindenkinek megvan a maga véleménye róla.

Az intim lemosók nagyon divatosak lettek pár éve. Én is kipróbáltam, de igazából semmi különbséget nem éreztem, ha azt használom, vagy ha szappant. Igazából minél kevesebb kemikáliát viszel magadra, annál jobb a bőrödnek.

Sztem próbáld ki intim lemosóval is, meg szappannal is, meg tusfürdővel is, esetleg csak sima vízzel, aztán használd azt, ami neked a legjobban bevált, vagy a legszimpatikusabb.

2013. jan. 28. 00:28
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
Inkább csak sima meleg vízzel mosd.
2013. jan. 28. 07:01
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
Lányok!nem kell azt mosni ki kell nyalatni mindennap,tiszta lesz és még élvezitek is.
2013. jan. 28. 18:37
 15/20 anonim ***** válasza:
52%

nyugodtan mosd le kívülről szappannal, vagy intim lemosóval.

Én szappannal mosom és nem volt semmi gondom.

2013. jan. 31. 17:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sima vízzel mosom.
2013. febr. 4. 09:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát ha az eddig elég volt, akkor ne változtass rajta.
2013. febr. 4. 09:25
 18/20 csűcsű válasza:
lactacyd femina intim mosakodó gél ,nekem ez vált be
2013. ápr. 4. 10:38
 19/20 anonim válasza:

[link]

[link]

Ez a kettő a kedvencem. :) Mindegyiknek van törlőkendő változata is.

2013. ápr. 4. 13:22
 20/20 anonim válasza:
Az én nőgyògyászom azt ajánlotta hogy sò szappanal mosam .(minden 2.nap)
2013. máj. 4. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!