Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet ettől bajom később?

Lehet ettől bajom később?

Figyelt kérdés
Egy ideig hétvégente rendszeresen fogyasztottam alkoholt, kisebb-nagyobb mértékben. És egy ideje abba hagytam, és elkezdtem félni, hogy majd ha megint elkezdek inni hétvégén, akkor sokkal kevesebb alkohol is meg fog fogni mint régen. Lehetséges ez?

2013. jan. 27. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Jobb lenne, ha rendszeresen innal, egyre tobbet es tobbet, mig vegul teljesen raszoknal? Attol meg nem lett senkinek semmi baja, hogy nem ivott. Lehetseges, hogy kevesebb is eleg lesz ahhoz, hogy a fejedbe szalljon, de ez olyan nagy baj?
2013. jan. 27. 15:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem, mert rá akarok szokni az alkoholra, csak tisztába szeretnék lenni a dolgokkal. Mert nem szeretnék hülyeséget csinálni. Amúgy meg épp az a célom evvel, hogy szüneteltetem egy ideig az ivást, hogy nehogy rászokjak. :) De azért köszi a választ. :D
2013. jan. 27. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem értem miért félsz attól, hogy kevesebb alkoholtól is be fogsz rúgni... Minek ez a kivagyiság, vagizás, hogy ki mennyit bír inni?

Sokkal jobb szerintem, ha kevesebb alkohol fogyasztásától is spicces/részeg tud lenni valaki hiszen jóval olcsóbban jól érzi magát :)

2013. febr. 8. 22:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék versenyezni ebben h ki lesz előbb részeg vagy valami ilyesmi, csak tisztában szeretnék lenni a dolgokkal, hogy nehogy valami baj legyen a végén, ha befejezem majd ezt. :)
2013. febr. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!