Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnak is mindig nyaralásra,...

Másnak is mindig nyaralásra, kirándulásra jön meg?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 5 évben az összes utazásomat, nyaralásomat elcseszte, akár külföldre utaztam,vagy a Balatonnál vagy 3 napos pihenésnél mindig megjött. Úgy el tudja cseszni a napokat, görcsök, nézni helyet ahol cserélhetsz, vagy éppen a strandon azt lesni mikor jön meg...Most is készülünk nemsokára egy hosszú hétvégére,de ahogy számolom, megint telibe trafálom...
2013. jan. 25. 15:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én mindig előre számoltam. Persze ez csak akkor jön be, ha pontos. Nyaralásnál is mindig hónapokkal előtte ellenőriztem, hogy még a közelében se legyen véletlenül sem a mensi.
2013. jan. 25. 15:47
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Gyógyszert szedek,igy tudok előre számolni,és úgy tervezzük,hogy jó legyen.

(vagy ha nagyon muszáj,akkor tudom eltolni a gyógyszerrel,de ezt eddig egy esküvő kedvéért kellett eddig csak alkalmazni)

2013. jan. 25. 15:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Jó, lehet számolgatni, de egy külföldi utazásnál amit 2-3 hónappal előre foglalunk ez necces. Meg nekem összevissza van,nem szedek gyógyszert. 23-27 naponta jön, a pár napos csúszás pont elég, hogy pontosan az utazásra vagy közben várható. Hogyan sakkozzak így előre?
2013. jan. 25. 15:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is ez van :S

Válaszolóknak: azért nem mindig lehet hozzád igazítani egy kirándulást. A gyógyszerek, amik eltolják nem túlságosan egészséges...

Talán használj tampont, meg vegyél be fájdalom csillapítót. Bár nekem nem igazán vált be.

Szerintem ez Murphy törvény, és szívás.

Hajrá!

2013. jan. 25. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Szerintem használj tampont. Velem is ez van. :(
2013. jan. 25. 15:59
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

4-es:

agyógyszer az fogamzásgátlót takar,és azzal védekezünk,tehát nem felesleges,és nem rossz.

És dehogynem lehet ehhez igazitani a kirándulásokat,párom érdeke is hogy ne azon a 4 napon menjünk bárhova amikor megvan,sok év alatt még egyszer sem mondta hogy baj lenne hogy ehhez is igazitjuk.

2013. jan. 25. 16:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja azért nem alkalmazkodhatok mindig ehhez meg mondom ciklustól függ, ha az előző eltér pár nappal az egész számítás borul. Nem vagyok már kamasz, 26 múltam. Persze tampont használok már nagyon régóta. Azzal megyek vízbe, strandra de azért nem a legkényelmesebb. Cserélgetni, folyton azt lesni nem e látszik...Meg nekem eléggé szokott fájni,gyógyszerrel is többórás rosszullét. Tudom Murphy törvény, de már az agyamra megy, egy hetem lenne ami a szórakozásról, nyugiról szólhatna de nem...Csúsztatni lehet vhogy? :S
2013. jan. 25. 16:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Állítólag citromlé-ivással el lehet tolni.
2013. jan. 25. 16:53
 9/12 anonim ***** válasza:
24%
az elég gáz hogy tampont használsz már nagyon régóta kedves kérdező...
2013. jan. 26. 00:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó miért lenne gáz?Azért találták fel.
2013. jan. 26. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!