Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Osztály kirándulásra fogunk...

Osztály kirándulásra fogunk menni, és pont meglesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Május 24.-én megyünk kirándulni Budapestre.Két napos kirándulás lesz,és elég sűrű programok vannak betervezve.

Május 21.-én fog megjönni,az utazást és a túrákat még meg is tudnám oldani,de mi lesz fürdéskor?Hogyan fürödjek meg a többiek ellőt?Elég olcsó helyre megyünk,olyan kabinok lesznek,amiken nincs függöny,ezért mindenki belát a másikhoz.Plusz még,hogy néhány fiú szeret bejárni a fürdőszobába.(A tanárt ez nem érdekli)

2012. ápr. 29. 17:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
hát kényes a szitu. de megkéred valamelyik barátnődet hogy mig zuhanyozol addig valami plédet vagy valamit viszel magaddal amit oda tarthat "zuhanyfüggöny" gyanánt hogy a többiek ne lássanak be. mi is igy csináltuk annak idején :)
2012. ápr. 29. 17:13
 2/14 anonim ***** válasza:

hát nem értem. ha tampont használsz akkor be tudod gyűrni a zsinórt addig hogy ne lássa senki, vagy fürödj úgy mint VV-ben, bikiniben :D ha meg betéted van akkor kiveszed előtte a wcben, aztán furdés után raksz másikat szintén a wcben. csak nem fog dőlni a vér a zuhanyban :D

a tanárt meg nyakon kéne vágni.

2012. ápr. 29. 17:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Én a tampont javaslom, hogy próbáld meg, ilyen helyzetekben (is) egyszerűbb vele az élet :)
2012. ápr. 29. 17:20
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Gondolom lányokkal fogsz fürödni, előttük meg nem kell szégyellni, hiszen ők is menstruálhatnak.
2012. ápr. 29. 17:34
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért vagy beparázva, mi is csomószor fürdötünk együtt táborokban, stb., de eszünk ágában sem volt a másik lányt bámulni, miközben az szappanozza magát. Mindenki a saját testével volt elfoglalva.

A vízben meg úgysem látszik, h vérzel, meg más is fürdik mensi alatt, szal...

2012. ápr. 29. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Azt a tanárt én is nyakon vágnám-..!

Mensi miatt nem aggódni, mert minden lány menstruál! Semmi különleges nincs benne. Mi simán zuhiztunk úgy egymás előtt annak idején koliban. Akit zavar, az elfordul.

Tampont éjszakára nem javaslok, nappal meg csak akkor, ha rendesen tudsz kezet mosni és gyakran cserélni. Intim törlőt, sok ásványvizet vigyél magaddal. Nem lesz semmi gáz, ha nem vagy amúgy hasfájós.

2012. ápr. 29. 21:16
 7/14 A kérdező kommentje:

Szerintem úgy lesz,hogy egy barátnőmet megkérek,hogy tartson oda egy törölközőt,de lesz rajtam bikini is.Így lesz a legjobb.Nem attól félek,hogy a csajok kukkolni fognak,hanem attól,hogy a fiúk bejönnek majd.Tampont nem szeretnék használni még.Áldom az Istent,hogy,amikor megvan,akkor nem fáj semmim.

Nagyon köszönöm a válaszokat!:)

2012. ápr. 29. 21:26
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
Csak bugyiban nem lehet rendesen tisztálkodni. A fiúknak meg úgy kell, ha kukkolnak. Ne törődj velük. Ha azt látják, hogy nem érdekel téged, akkor már nem is olyan fontos nekik..
2012. ápr. 29. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Bikiniben nem tudod a puncidat és a fenekedet megmosni.
2012. ápr. 30. 06:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Az olyan ciki,hogyha meglátnak.Csak megtudom valahogy oldani..remélem.:)
2012. ápr. 30. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!