Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Candida gombám van, de ez már...

Candida gombám van, de ez már annyira elterjedt, hogy semmi nem használ rá. A Candida a sarjadzó gombák egy fajtája és mégis negatív a lelet. Lehet negatív a lelet? Van valakinek valami tanácsa, hogy hova menjek, mit csináljak, mit szedjek?

Figyelt kérdés
Minden tanácsot elfogadok. Nyíregyházi vagyok, szóval ha tud valaki arról, hogy Nyíregyházán vagy Debrecenben ki foglalkozik ennek a kezelésével kérem írja meg.

2013. jan. 25. 11:30
1 2
 11/12 Tyutyu5@ válasza:
Én is küzdök vele másfél éve a vetélésem ota sok pénzt költünk gyógyszerre de csak míg szedem addig hat és vissza tér és már a párom is elkapta,őt is kezeli az orvosa és igen ellehet kapni!!!Már beleuntam állandó viszketét folyás meg minden rossz....
2013. febr. 3. 15:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez érdekes voltam orvosnál candida vizsgálaton és azt mondta nincs candidám, minden lelet negatív de továbbra is viszketek minden bajom van minden tünet meg van de semmi bajom.Már arra gondoltam, hogy nem lehet e valami olyan baktérium ami rezisztens a gyógyszerekre. Elegem van ebből!!!2 éve járok orvostól orvosig és semmi. nem hiszem el!
2013. márc. 11. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!