Nettke kérdése:
PCOS-ok Ti hogyan küzdötök a szőr ellen?
Figyelt kérdés
Segítsetek, már kezedem unni nagyon, se a borotva, se a gyanta, se a krém nem igazán segit már, Ti mivel tüntetitek el?2013. jan. 24. 18:24
1/5 anonim válasza:
hát ezekkel amiket felsoroltál
ezen felül szedek gyógyszert rá ami egy idő után majd megállítja a növekedést.
2/5 anonim válasza:
1.: Milyen gyógyszert szedsz?
Én is ezzel szenvedek, de nem tudok rá megoldást. :(
3/5 anonim válasza:
OFF: Mi az a gyógyszer, ami egy idő múlva megállítja a növekedést? Meddig kell szedni, Utána nem nő megint szőr? Légyszi írj, ha itt vagy, előző válaszadó! :)
ON: kedves kérdező, gyantával küzdök... kellemetlen, de még így is ez a leghatásosabb... :( pedig én nem vagyok PCOS-s, tavaly volt PCO-gyanúm, de azóta "semmi bajom", csak a szőrök.....
4/5 anonim válasza:
1. vagyok: Diane bevon tabletta és merckformin xr 1000 mg.
nem rég kezdtem el de ez megszünteti elvileg..de csak hónapok után, folyamatosan szedni kell.
5/5 anonim válasza:
ja és kevesebb édeset kell enni, én megfigyeltem hogy nekem akkor lassabban nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!