Mit tehetnék még a ször ellen?
Figyelt kérdés
Van egy szobacicám.Fèsülöm minden nap többször is,mégis minden szörös-àgynemü,ruhàm is...takaritok rendszeresen,minden 2. nap porszivozok..
Amivel fésülöm az olyam gumis,szèpen kiszedi a szört,de gondolkodom a furminàtoron.Szerintetek az jobb?
2012. ápr. 3. 16:51
1/7 anonim válasza:
Nálunk a furminátor tökéletesen bevált, 2-3 nap alatt kijött az összes vedlési szőre. Mondjuk ez hosszú szőrű cicánál van, rövidnél lehet kevesebb idő is elég lenne. Én csak ajánlani tudom! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy irtal.Majd szerintem beszerzek egyet,addig marad a fèsü.Eddig nem hullott ennyire,gondolom a jo idö miatt hullik igy.
2012. ápr. 3. 18:12
3/7 anonim válasza:
Az előző hozzászóló vagyok, a cicák tavasszal és ősszel hullatják a szőrüket, úgymond bundád váltanak, csak tavasszal látványosabb a tél szőr elvesztése.
4/7 anonim válasza:
Én is a Furminator mellett szavazok.
6/7 anonim válasza:
Tényleg olyan jó a furminátor? Én is szemeztem vele de nagyon húzós az ára. Megér annyit?
7/7 anonim válasza:
Hát ha azt veszed meg hogy eléggé egy örök darab akkor igen, és nem kell minden évben újat venni, mert tönkre ment, akkor hosszútávon megéri.
Meg tényleg nagyon jól meg lehet vele gyorsítani még a négyszőrű cicák vedlését is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!