Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ismét kimaradt a menstruációm...

Ismét kimaradt a menstruációm mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idén, ismét elő fordult, hogy késik, lassan egy hónapja. Tavaly már jártam így akkor három hónapot maradt ki, akkor a nőgyógyász tablettát írt föl, ami "meghozta". Utána mondhatni beállt. Voltam hormon profil vizsgálaton is akkor de nem mutatott ki semmit. Mit tegyek, hogy megjöjjön, menjek ismét nőgyógyászhoz?
2013. jan. 23. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
hát vagy elmész beállíttatod újra a nőgyógyásszal, vagy megpróbálhatod az aviva tornát. nekem is az helyre tette a ciklusomat végül. hátránya, hogy fél évig heti kétszer fél órát rá kell szánni, utána pedig elvileg elég két hetente csinálni. + végig kell hallgatni egy hosszú dicshimnuszt, mert egy-két oktató hatalmas spirituális feneket kerít neki. nem kell elhinni az egészet, csak mosolyogni és bólogatni kell... amúgy én is ezen az oldalon találtam rá, a keresőben biztos találsz más kérdést is róla.
2013. jan. 24. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2013. jan. 26. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:
17 lassan 18 de közben elmúlt a probléma megjött :)
2013. jan. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!