2008-ben tavasszal volt az első menstruációm. Sokat fogytam és őszre teljesen elmúlt. Aztán 2évig kimaradt.2010 tavasszal megjött utána fél évig semmi és azóta is csak néha-néha jön meg és egyre kevesebb. Mi lehet a baj? Nagyon nagyon aggódom.15/L
18 éves korodig nem kell aggódni, ha rendszertelen a menstruációd
viszont, ha túlságosan lefogytál, akkor azért nem jön meg, mert a szervezeted nem tudja nélkülözni azt az energiát, amit erre kéne fordítania, mert az életbenmaradásra koncentrálj
próbálj hízni kicsit, hátha megjön
Több dolog is állhat a háttérben, felesleges orvos nélkül találgatni.
Lehet, hogy tényleg csak nem állt még be a hormonháztartásod, de szerintem te is csak akkor nyugodnál meg, ha egy orvos mondaná neked, hogy minden rendben.
Ha anyu nem kísér el orvoshoz, kérd meg egy barátnőd. Nem tudom hol laksz, de 15 évesen szerintem gyermeknőgyógyászt kellene felkeresni, nagyobb városokban van külön ilyen rendelés.
Egyébként egy nőgyógyászati vizsgálat nem olyan rettenetes, inkább csak ciki a meztelen alsótest miatt. Hosszú, bővebb szabású szoknyában menj, azt nem kell levenni és van, ami takarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!