Miért ingadozik a pulzusszámom?
Figyelt kérdés
Pajzsmirigy alulműködésem van : Fél éve szedek Letrox 75---t. Semmi komoly gondom nincs csak a pulzusszámom aggaszt. 60-95 terjed. Van valakinek ilyen tünete?2013. jan. 21. 15:03
1/3 anonim válasza:
Én elmennék egy orvoshoz. Nekem szívritmuszavarom lett (lehet, hogy a pajzsmirigy miatt) és nekem a múltkor úgy volt, hogy 123, 193, 118, 110, 108, 126. Szóval szerintem szólj egy orvosnak!
2/3 A kérdező kommentje:
Te jó ég. Mit éreztél 190-es pulzusszámnál? Én a 90 felettinél már úgy érzem kiszakad a szívem? És mit mondtak Neked ezekre a 100 feletti értékekre?
2013. jan. 21. 15:21
3/3 anonim válasza:
Amikor elkezd ennyire dobogni akkor érzek az elején valamit a mellkasomban, aztán csak dobog nagyon gyorsan. Amikor először mentem orvoshoz akkor 170 volt. 4 hónapja kezdődött, azóta rendszeresen járnom kell orvoshoz. Mindegyik teljesen meg van halva, hogy mások ilyenkor panaszkodnak meg halálukon vannak, rajtam meg semmi nem látszik és nem érzem rosszul magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!