Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet az, hogy ennyire...

Mitől lehet az, hogy ennyire ingadozik?

Figyelt kérdés
Év elején 3hónapig kimaradt(előtte fél éve nem volt szexuális kapcsolatom,fel voltam fázva) utána megjött normálisan 3 hónapig,de most megint semmi (tegnap kellett volna megjönnie).Élek nemi életet megszakításos módszerrel védekezünk, valamikor óvszerrel.(Tudom nem biztonságos,de ha úgy lenne felneveljük a kicsit!)Fél időbe nem voltunk együtt.Még nem megyek el orvoshoz várok hátha megjönne.
2012. júl. 10. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne várj, úgy se holnapra kapsz majd időpontot, de ennek jobb utánanézni. Menj orvoshoz.
2012. júl. 10. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
ehet egy esetleges hormonzavarod és értem én, hogy most még nem feltétlenül szeretnél babát, csak nehogy az legyen a vége, hogy amikor már mindent megadnál érte, akkor nem akar jönni. Én inkább kivizsgáltatnám magam, úgy lennék nyugodt, hogy minden rendben van (vagy éppen nincs rendben aktuálisan, de kezelhető)
2012. júl. 10. 16:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Hétfőn megyek orvoshoz!Remélem minden rendbe lesz!
2012. júl. 10. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!