Kétségbe vagyok esve! Surgos!?
Figyelt kérdés
minden osztalytarsam menstrual csak en nem az utolso ma kezdett.12eves vagyok van feher folyasom mar vagy 6 honapja,a mellem kb.1.5 eve no,sokszor van alhasi gorcsom2013. jan. 21. 14:04
1/9 anonim válasza:
ne aggódj, előbb utóbb megjön.!:)
2/9 anonim válasza:
14 éves korodig neked is meg fog jönni, addig örülj míg nem kell vele vacakolnod.
3/9 anonim válasza:
Ha 12 éves vagy, akkor még 4 évig ne aggódj, ha nem menstruálsz, és ne azt nézd, hogy a többi lánynak már megjött, mert a menstruáció nem érdem, hanem egy állapot! Aki korán kezd menstruálni, semmivel sem értékesebb annál, mint akinek csak később jön meg! Ezt az utolsó mondatot, egy életre jegyezd meg!!!
4/9 anonim válasza:
A tesi érés folyamata genetika túlnyomórész, mint ahogyan az is, hogy ki milyen hosszú életet KÉPES élni. Most azon is versenyezzünk, hogy ki hal meg előbb, mert lejárt a biológiai órája?!
Ne kicsinyeskedj ezzel, komolyan mondom. Mindennek eljön a maga ideje. TÜRELEM!
5/9 anonim válasza:
A fehérfolyás jelentkezése után 2-3 évvel szokott megjönni a menstruáció.16 éves korodig ne aggódj.
6/9 anonim válasza:
nekem is 14 évesen jött meg, ne aggódj :)
7/9 anonim válasza:
Legalább addig nősz, mert akinek megjön a mensi az már alig nő. Ugyanis a csontok növekedésének üteme lelassul, vagy befejeződik
8/9 anonim válasza:
17 éves korodig kellene megjönni, addig minden rendben van ne aggódj!
Amúgy meg gyanítom hogy találnék nem egy lányt az osztálytársaid között, akik csak füllentenek, hogy "felnőttnek" tartsátok őket!
9/9 anonim válasza:
Szerintem se valószínű, hogy minden lánynak 12 éves korában már megjött volna. Sumákolnak, ne törődj ezzel, ha nagyon zavar, akkor mond azt te is, hogy megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!