Egy emberfej nagyságú petefészek ciszta okozhat meddőséget?
Van méhed,van egyik petevezetéked,igy lehet gyereked.
Valószinű nehezebben,de lehet.
(nekem mindkét petevezetékem eltömődött volt,már lombik lett volna amikor terhes lettem,az orvos hitetlenkedett,hogy dehát nekem nem lehet természetes úton gyerekem-gyerkőc nem vett róla tudomást,nagyon meg akart születni,most már másfél éves)
Orvosok mit mondtak?
Aki miatt idáig jutottam semmit.... Átmentem másikhoz, és mondta, hogy ha egy év próbálkozás után nem jön össze, akkor irány a meddőségi központ.
Tartok tőle, mert jó lenne, ha nem csináltak semmit a méhemmel. Anyumnak nem merték elmondani, hogy ki kellett venni a bal oldalt.l, mert hibáztak.
Jajj, de szomorú, hogy ilyen is megtörténik..Budapesten volt?
Azért ne szomorkodj nagyon, megvan a másik vezeték és a méh is!
Lesz ebből baba. meglátod!!!
Köszönöm a biztatást :-) szeretnénk babát. :-)
Ebben az a baj, amit ott leműveltek, az majdnem az életembe került. A barátnőm még rosszabbul járt, őt a napokban műtik. Még időben normális orvoshoz küldték. Tényleg, itt beteg ne legyen az ember :-(
Én is nagyon szorítok neked, és bízom benne, hogy jönni fog baba majd nálatok.
De azért elég durva dolog történt veled... és gondolom, hogy még elnézést sem kért a "sintér".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!