Petefészek ciszta növése?
Figyelt kérdés
petefészek cisztám van a jobb oldalon mi 3cm-s a mezeszem 20. napjától kezdve fájni szokott a hasam addig amíg meg nem jön. de most akkor is fáj ha meg van és csak a jobb oldalon.AKKor is fáj ha pisilnem kell ha leülök vajon azért fáj mert nő??? Aki tapasztalt ÍRjon2012. nov. 4. 18:14
1/4 anonim válasza:
nem is hasonló tünetem van...bár én nem tudok arról, hogy ilyen cisztám lenne...neked hogy derült ki?
2/4 anonim válasza:
Ha cisztád van eleve kell ellenörizni hogy mi a helyzet vele. Menj el ujra az orvosodhoz.
Második: Ultrahanos vizsgálattal derül ki.
4/4 anonim válasza:
Mindenképp menj orvoshoz,saját tapasztalat igaz csak 15 éves voltam,de egy nagy cisztám volt a petefészkem mellett,előtte semmi jele nem volt,(vagyis pont egy évvel azelőtt rosszul lettem de nem tudták kideriteni miért)és egyik naprol a másikra rosszul lettem majd rosszullétem után 2 orával (miután 5 nőgyógyász 6 sebész és a háziorvos meg stb megvizsgált)AZONNAL műtöttek! Keress fel egy orvost,mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!