Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel kenjem be a puncim ahol...

Mivel kenjem be a puncim ahol "elrepedt"?

Figyelt kérdés
Jó durván hangzik, hogy elrepedt, de télleg ez a legjobb szó. A csiklóm felett ott az érzékeny bőrnél egy 2 cm-es részen van egy piros csik, mintha valami kidörzsölte volna. Néha viszket is, gondolom azért mert gyógyul. De elég kellemetlen mert ugye egy kicsit nedves is az a terület és nehezen gyógyul. Valami gyógyír?
2009. aug. 29. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nedves, lehet, hogy az genny. menj el orvoshoz!:S
2009. aug. 29. 15:02
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Hááát...

A nyálkahártyával nagyon vigyázni kell. Amit a bőrre lehet kenni, azt oda gyakran nem szabad.

Vagy menj el orvoshoz, vagy ne piszkáld, ne kend semmivel, és várj. De ha nem múlik el, akkor tényleg csak az orvos marad.

2009. aug. 29. 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem igazán tudom elképzelni hogyan tud elrepedni egy olyan érzékeny területen ugy hogy nem veszed észre(ugy tunik abból amit irtál hogy nem vagy biztos az eredetében).Viszont ha azt biztosan tudod hogy nem valamilyen fertözés eredménye(ebben az esetben mindenképp keress fel 1 nögyógyászt)akkor tudom ajánlani a neogranormon-t ez hámositó serkenti a felület ujraképzödést kb 800ft gyógyszertárban vény nélkül.Rossmanba van még olyan hogy Sudocrem a hatás ugyanaz kb az ár is de állitólag az utóbbi jobb.Kend be naponta 3x-4x szerintem pár nap alatt jelenös lesz a gyógyulás.Ja ha biztosan seb akkor esetleg áttörölheted betadinnal átitatott vattagombóccal fertötlenités céljából.remélem tudtam segiteni
2009. aug. 29. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
(15.09es vagyok) még annyit hogy látom itt sokan aggodalmaskodnak itt ezért megnyugtatlak ezt a 3 anyagot amit ajánlottam(neogranormon,sudocrem,betadine) nyugodtan használhatod azon a teruleten
2009. aug. 29. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is volt ilyenem. Én elmentem nőgyogyihoz, de nem tudtam megmondani, mitől lett. Azt mondta, lehet pl biciklitől is .Én bepanthent kaptam rá.
2009. aug. 29. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Ilyen volt már nekem is. Elég kellemetlen tud lenni, de nincs nagy jelentősége. Hámosító popsikrémmel lehet kenni, pl. Sudocrem vagy amiket még az előbb írtak.
2009. aug. 29. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen, húúú de kellemetlen... Én nem kentem rá semmit, nem csináltam vele semmit, pár nap alatt magától elmúlt.
2009. aug. 29. 15:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Az a baj,hogy nekem ez már másodszor jön elő ugyanott.
2009. aug. 29. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem faszhiány miatt volt ez....2 nap alatt meggyógyult...:D Gyógyír: disco.
2009. szept. 6. 14:26
 10/10 A kérdező kommentje:
uh az ilyen utolsó kommentálóktól hülyét kapok a való életbe
2009. szept. 7. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!