Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már 10 éves korom óta nem nő...

Platinateknős kérdése:

Már 10 éves korom óta nem nő a mellem!?

Figyelt kérdés
Akkor valamennyit nőt aztán nem vettem észre változást. Gyakran verekedtem és előfordúlt hogy mellbe boxoltak. Az befolyásolja? Kb akkora mellem van hogy pont elfér a markom benne de egy kicsit kissebb is. 14 és fél éves vagyok. És egyedül fogok meghalni!!!!!

2013. jan. 14. 20:59
1 2
 11/14 anonim válasza:

Most jót nevettem rajtad az egyedül fogok meghalni beszólásodon!:')

Ugyan ekkora mellek,ugyan az az életkor...csak lesz tán valaki,akinek kellünk!:)

2013. szept. 16. 15:59
 12/14 anonim válasza:

Én is magamra ismerek lányok!:(

most leszek 15 és engem is nagyon zavar hogy semmi mellem nincs. És nem azért mert csúfolnak miatta(bár csúfolnak is, de az nem érdekel) hanem azert mert semmi nem all jol, nem latom magam igy szepnek. Meg ilyenkor belegondolok hogy jovore mar 16eves leszek és nagy valoszinuseggel még mindig nem lesz addigra mellem. Olyan rossz:'(

Nem tudom ti hogy vagytok vele de engem még a fenekem is zavar, mert tul kicsi. Pedig testveremnek oriasi feneke van, es nagyon rosszul esik hogy ezert o a jo csaj mindig. Remelem az enyem is olyan lesz.

2014. máj. 2. 19:09
 13/14 anonim válasza:

kerdező és 12. Kommentelő: én is igy vok, most vagyok 15, és nagyon kiakaszt hogy nagy valószínüséggel 16 évesen nem lesz megfelelő a mellem, de tudom ajánlani a szivacsot meg a teshez állo ruhát, mert abban látszik vmi, meg nekem tavaly az is segitett, hogy sportoltam és napi 4-6 bögre tejet ittam, és 3 hét alatt nagyobbnak tűntek :p régen azzal csesztettek hogy nagy (9-10 évesen, és én is verekedtem) most meg úgy érzem magam mint egy vasaló deszka...de nektek legalább kicsi a feneketek, hát nekem meg nagy, minden zsír oda meg vmennyi a combomra kerül, tehát aránytalan is vagyok. Nem fogsz egyedl meghalni mert (mos en is igy érzem): gondolj azokra a ronda nőkre; nem szép a mellk, lógnak, meg az arcuk is rusnya, mégis ott van nekik agyerek meg a boldog(nem biztos hogy boldog) házasság, akkor biztos neked is lesz, ez nem cicin, vagy ilyesmin, hanem csak tőled függ!ha a magabiztosságod miatt taszítod el aki szerethetne, na akkor nem lesz, de akkoris csak magadnak köszönhetően

Huh, regényt irtam, bocsi

2014. okt. 6. 00:38
 14/14 anonim válasza:

13. Kommentelő vagyok megint

Nekem is ekkora mellem volt 14 évesen, jövőre már teljesen a markodban elfér, mert valszeg úgy növekedsz mint én. Nem nagy változás, de több mint a semmi

2014. okt. 6. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!