Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már 10 éves korom óta nem nő...

Platinateknős kérdése:

Már 10 éves korom óta nem nő a mellem!?

Figyelt kérdés
Akkor valamennyit nőt aztán nem vettem észre változást. Gyakran verekedtem és előfordúlt hogy mellbe boxoltak. Az befolyásolja? Kb akkora mellem van hogy pont elfér a markom benne de egy kicsit kissebb is. 14 és fél éves vagyok. És egyedül fogok meghalni!!!!!

2013. jan. 14. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
Jó a magány, annak aki felismeri benne a lehetőségeket. :) Szerintem nő az még. A 14 évesek nem szoktak óriási csöcsökkel szaladgálni. A egyetlen lány aki tényleg tetszett nekem szintúgy kis mellekkel rendelkezett. :P
2013. jan. 15. 02:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha a melled méretén múlik, hogy lesz-e párod, az már régen rossz! Ez egyáltalán nem számít egy lány szépségében!!! Egyébként is kb. 20 éves korodig nőhet a melled. :)
2013. jan. 15. 06:52
 3/14 A kérdező kommentje:
nem az zavar hogy nem nagyok, én beérném egy normál méretüvel csak az zavar hogy évek óta nem nőttek és mégcsak 14 vagyok.
2013. jan. 15. 07:17
 4/14 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok. Azzal mi a bajod, hogy 14 éves vagy? :)
2013. jan. 15. 07:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem 10 éves korod óta nem nő, hanem születésed óta... Majd később nő, vagy ha később sem, akkor kismellű leszel. Sok nő, sőt sok topmodell él kis mellekkel.
2013. jan. 15. 09:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
elsőnek: tévedésben vagy, a 14 évesek háromnegyede már nagy mellekkel szaladgál,hogy a szavaiddal éljek. a mi osztályunkban is 16 lányból 6 nagy mellű,5 közepes,a maradék kicsi. persze más osztályban más arány van,DE elég sok ötödikes vagy hatodikos van,akinek már nagyobb melle van,mint egy nyolcadikosnak. tavaly láttam 2 negyedikes csajt a suliban és akkora mellük volt,mint egy félig felpumpált focilabda(nagy,de lógós).
2013. jan. 15. 16:26
 7/14 A kérdező kommentje:
Azt hallottam hogy a menzesz elött nem nagyon nő a mell és csak azután kezd igazán nőni. Decemberben jött meg először ugyhogy lehet hogy most fog csak nőni? Vagy ez hülyeség?
2013. jan. 15. 17:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Ebben lehet igazság, hiszen sok kislány már 9 évesen menstruál, és akkor még nincs nagy mellük. Kb. 20 éves korig nőhet a mell.
2013. jan. 16. 06:14
 9/14 anonim ***** válasza:
van akinek előtte nő meg közvetlen,van akinek utána fokozatosan de gyorsabban mint előtte de olyan is van,akinek nem változik semmit.
2013. jan. 16. 15:09
 10/14 anonim ***** válasza:
27%
ha 4 évmulva se lessz nagyobb keressmeg a kicsi cicit szeretem.
2013. márc. 29. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!