Platinateknős kérdése:
Már 10 éves korom óta nem nő a mellem!?
Figyelt kérdés
Akkor valamennyit nőt aztán nem vettem észre változást. Gyakran verekedtem és előfordúlt hogy mellbe boxoltak. Az befolyásolja? Kb akkora mellem van hogy pont elfér a markom benne de egy kicsit kissebb is. 14 és fél éves vagyok. És egyedül fogok meghalni!!!!!2013. jan. 14. 20:59
1/14 anonim válasza:
Jó a magány, annak aki felismeri benne a lehetőségeket. :) Szerintem nő az még. A 14 évesek nem szoktak óriási csöcsökkel szaladgálni. A egyetlen lány aki tényleg tetszett nekem szintúgy kis mellekkel rendelkezett. :P
2/14 anonim válasza:
Ha a melled méretén múlik, hogy lesz-e párod, az már régen rossz! Ez egyáltalán nem számít egy lány szépségében!!! Egyébként is kb. 20 éves korodig nőhet a melled. :)
3/14 A kérdező kommentje:
nem az zavar hogy nem nagyok, én beérném egy normál méretüvel csak az zavar hogy évek óta nem nőttek és mégcsak 14 vagyok.
2013. jan. 15. 07:17
4/14 anonim válasza:
A 2. vagyok. Azzal mi a bajod, hogy 14 éves vagy? :)
5/14 anonim válasza:
Nem 10 éves korod óta nem nő, hanem születésed óta... Majd később nő, vagy ha később sem, akkor kismellű leszel. Sok nő, sőt sok topmodell él kis mellekkel.
6/14 anonim válasza:
elsőnek: tévedésben vagy, a 14 évesek háromnegyede már nagy mellekkel szaladgál,hogy a szavaiddal éljek. a mi osztályunkban is 16 lányból 6 nagy mellű,5 közepes,a maradék kicsi. persze más osztályban más arány van,DE elég sok ötödikes vagy hatodikos van,akinek már nagyobb melle van,mint egy nyolcadikosnak. tavaly láttam 2 negyedikes csajt a suliban és akkora mellük volt,mint egy félig felpumpált focilabda(nagy,de lógós).
7/14 A kérdező kommentje:
Azt hallottam hogy a menzesz elött nem nagyon nő a mell és csak azután kezd igazán nőni. Decemberben jött meg először ugyhogy lehet hogy most fog csak nőni? Vagy ez hülyeség?
2013. jan. 15. 17:46
8/14 anonim válasza:
Ebben lehet igazság, hiszen sok kislány már 9 évesen menstruál, és akkor még nincs nagy mellük. Kb. 20 éves korig nőhet a mell.
9/14 anonim válasza:
van akinek előtte nő meg közvetlen,van akinek utána fokozatosan de gyorsabban mint előtte de olyan is van,akinek nem változik semmit.
10/14 anonim válasza:
ha 4 évmulva se lessz nagyobb keressmeg a kicsi cicit szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!