Tampon használata?
Utolsó! Rendben elfogok menni. Utolsó előtti! Inkább nemmondanám anyunak mert nemszeretném! és olyan rossz hogy megy a veszekedés, és már komolyan aztmondtam hogy elköltözök.szóval elég sokat veszekszünk. és bnőmmel is ez a helyzet és aztmondta hogy akkor megyünk együtt világgá mert már ő is megőrül.és ha elmegyek itthonról akkor jobb lesz. hát szeretnék elmenni és kolis leszek a gimiben. na mindegy. majd rászánom magam e
és elmegyek a boltba:)
Hát elég nehéz megértenem, mert sok a vita, és elegem van már belőle.
anyummal soha nem volt köztünk téma a menzesz nemis magyarázta el hogy miújság. magamtól jöttem rá, és ötödikben amikor vettünk néhány emberrel kapcsolatos infót. és jártam külön védőnői fogadóórára és ott a védőnővel beszéltem meg vele a dolgokat és sokkal könnyebb volt, anyámmal nemlehet beszélgetni mert mindig kiakad amit mondok. most mondjamhogy ötös lett a töri tz-m miközben négyes? nemhiszem h egy négyesen fennt kéne akadnom és hogy most legalább 5 tantárgyból leszek 4-es a többiből 5-ös! elegem van belőle, és nagyon nehéz hogy csak a barátaimra támaszkodhatok, tk ők öntik belém a lelket.nehezebb napokon ők támogatnak! nekem ők a családom.és anyáék is, de velük tudom hogy szoros de mégis úgyérzem h nemszoros a kapcsolatunk. áhh, kivagyok.://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!