Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon használata?

Tampon használata?

Figyelt kérdés
Most jött meg tegnapelőtt másodjára és a betét mindig kijön a helyéről ezért próbáltam ki az O. B. normál tampont. Anya nemtud róla mert ilyenekről nem beszélgettem vele soha és nem is fogok mert nincs meg az anya lánya viszony. Na szóval. Elolvastam a tájékoztatót kétszer is, de félek hogy rossz lyukba teszem fel, mert amikor felnyomom pisilnem kell. És mindig izgulok hogy most jóhelyre toljam fel. Már harmadszorra próbálkoztam de nemsikerült. Nagyon szeretnék tamponra átváltani, de ezeket hogy győzzem le? és bnőim meséltek olyat hogy nekik fennragadt, meg hogy fájdalmas. Ma sikerült úgy felraknom hogy úgyéreztem pisilnem kell és fájt mikor állok és ülök.13/L

2013. jan. 9. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Mi van ha mindenki ismer? Mindenki tudja, hogy a lányok serdülőkortól menstruálnak és betétet vagy tampont használnak! Ez a világ legtermészetesebb dolga!
2013. jan. 10. 08:06
 12/16 A kérdező kommentje:

Utolsó! Rendben elfogok menni. Utolsó előtti! Inkább nemmondanám anyunak mert nemszeretném! és olyan rossz hogy megy a veszekedés, és már komolyan aztmondtam hogy elköltözök.szóval elég sokat veszekszünk. és bnőmmel is ez a helyzet és aztmondta hogy akkor megyünk együtt világgá mert már ő is megőrül.és ha elmegyek itthonról akkor jobb lesz. hát szeretnék elmenni és kolis leszek a gimiben. na mindegy. majd rászánom magam e

és elmegyek a boltba:)

2013. jan. 10. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Kicsi lány, tudom, hogy nagyon nehéz amit most mondok, de egyszer okosan ki kellene várni egy nyugodtabb napot és leülni anyuddal beszélgetni, végigvárva mindig amig a másik befejezi mondandóját és csak akkor válaszolni neki - hogy ne legyen veszekedés belőle - mert azért mégiscsak ő az egyik aki a legközelebb áll hozzád és mindig melleted lesz az estlegesen nagyon nehéz időkben is.
2013. jan. 10. 18:11
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát elég nehéz megértenem, mert sok a vita, és elegem van már belőle.

anyummal soha nem volt köztünk téma a menzesz nemis magyarázta el hogy miújság. magamtól jöttem rá, és ötödikben amikor vettünk néhány emberrel kapcsolatos infót. és jártam külön védőnői fogadóórára és ott a védőnővel beszéltem meg vele a dolgokat és sokkal könnyebb volt, anyámmal nemlehet beszélgetni mert mindig kiakad amit mondok. most mondjamhogy ötös lett a töri tz-m miközben négyes? nemhiszem h egy négyesen fennt kéne akadnom és hogy most legalább 5 tantárgyból leszek 4-es a többiből 5-ös! elegem van belőle, és nagyon nehéz hogy csak a barátaimra támaszkodhatok, tk ők öntik belém a lelket.nehezebb napokon ők támogatnak! nekem ők a családom.és anyáék is, de velük tudom hogy szoros de mégis úgyérzem h nemszoros a kapcsolatunk. áhh, kivagyok.://

2013. jan. 11. 15:29
 15/16 Gombaa válasza:
Megértelek, nekem is hasonló az életem csak én idősebb vagyok. Amúgy hogy ha lebuksz és semmikép nem akarod vele megosztani, hogy tampont használsz kkor mond azt , hogy a barátnődnek vetted , mert megjött neki de ő nem merte vagy valami ilyesmit:P ;)
2013. jan. 16. 18:21
 16/16 A kérdező kommentje:
utolsó, nagyon kösz ez beválhat :P
2013. jan. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!