Na most, alapból azért 15 évesen már csak tanultál valami anatómiát, hogy rossz lyukba találj bele...:D Gondolom azért a végbélnyílást csak felismered, az nem a megfelelő nyílás. A húgycsövedbe meg nem fér be. Így már kevés az esélye, hogy mellé találj. Amúgy inkább vegyél egy doboz mini tampont. Olyan nincs, hogy fent ragad, ha nagyon megtelik kicsúszik az. Az már inkább lehet, hogyha nem telt meg eléggé kellemetlen az eltávolítása, illetve lehet nem raktad fel eléggé.
2013. jan. 9. 19:51
En is probalkozok vele, nekem se sikerul nagyon. De egy ismerosom azt mondota hogy ha jaras kozben vagy allas kozben erzed az azt jelenti hogy nincsen a helyen, vagyis jobban nyomd fel. Szerintem eloszor a legkisseebb tampont probald en is azzal probalkozok. Amugy en nyarra megakarom tanulni hasznalni mert mindig akkor megyunk furodni amikor nekem van es igy en nem szoktam menni:/ 14/l
2013. jan. 9. 19:53
3/16 A kérdező kommentje:
1. még nemtanultam anatómiát mert 13 éves hetedikes vagyok:) de a lyukat eltaláltam akkor:DD
2. énis azt hallottam hogy ha ülés és mozgás közben fáj akkor nincs jól fent. holnap tesiórán azt akarok használni, hogy tudjam milyen is az tesi közben. este még próbálkook majd vele. egyébként hogy anya nemtudja hogy szeretnék használni megnehezíti a dolgomat. nemtudok elmenni a boltba mert falun lakom és itt mindenki ismer mindenkit. és sztem megemlítenék ezt a dolgot anyunak ugyanis a boltba mindnennap megy anya és jóban van az eladókkal. de nem szeretném az orrára kötni ezt mert nemakarom h tudja!ezért csak normált tudom használni de aztsem sokáig mert feltűnően fogynak a tamponok! majd lehet megkérem bnőm hogy vegyen mert ő másik boltba jár és lehet ő tudna nekem venni!ezt hogy oldajm meg?
én 18 éves vagyok, már nem szűz, de még mindig a fekvő helyzet a legalkalmasabb, ha a lábaimat felhúzom, és nekidöntöm a kádnak. így teljesen el tudok lazulni. rossz luykba nem tudod felrakni, azért annyira csak ismered a szervezeted, hogy melyik a feneked, és melyik a hüvelyed. a húgycsövedbe semmiképp nem tudnád felhelyezni, irtó pici lyuk az. a fenekedet meg érzed, hogy nagyon kellemetlen ha valami befele akar menni.
egyébként ne a normállal próbálkozz, azzal még nekem is fáj, mert nagy. a mini sokkal megfelelőbb, főleg első használatra :)
2013. jan. 9. 20:36
5/16 A kérdező kommentje:
Rendben akkor a minivel próbálkozom.:D
Sok lány nem is tud rendesen tampont hazsnálni amig szűz van akinek simn megy van akinek nem. Ha nagyon nem megy ne eröltesd. Akkor van jól fent ha nem is érzed. nem szabad hogy se fájjon se semmi. Érdemes lenne több féle betétet kipróbálnod mert szerintem az nem volt jó amit hazsnáltál. Nekem pl sosem jön le a helyéről. Én always-t szoktam. Nem lehet mindig tampont használni vannak veszély források is benne ezért mindenképp kell egy megfelelőt találni. Rossz helyre nem tudod feltenni amugy a tampont, hacsak nem a végbél nyilásba nyomod, de azt csak észreveszed már.
2013. jan. 9. 21:03
Guggolva próbáld meg feltenni az OB minit (ez a fajta csúszik legkönnyebben a borítása miatt), akkor amikor a legerősebb a vérzés. Ne görcsölj rajta, ne izgulj, menni fog :) Rossz helyre nem tudod rakni szerintem.
2013. jan. 9. 21:46
8/16 A kérdező kommentje:
Még megfogom próbálni, nemgörcsösen, de ha a mostaninál nemfog menni akkor próbálom a következő mensinél.
9/16 A kérdező kommentje:
Hát sikerült bár éjszaka van, de holnap tesire kell, úgyhogy holnap könnyebb dolgom lesz.és átfogok térni a tamponra. Egyébként hogy vegyek tampont hogy mindenki ismer ráadásul anyu is és énis jóban vagyunk az eladókkal. és nemakarom hogy mondjuk beszélgessenek erről.
Szerintem mond el anyukadnak hogy tampont hasznalsz es o majd megveszi neked. A legjobb ha elmondod, ha kiakad arra hogy tampont hasznalsz mond azt hogy a betet nem jott be, hogy az zavart.
2013. jan. 10. 04:47
Kapcsolódó kérdések: