Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használhatom már a tampont?

Használhatom már a tampont?

Figyelt kérdés
Ma jött meg (nem első). Most először szeretném kipróbálni a tampont, de félek, hogy mivel a vérzés még enyhe nem szívja jól meg magát és benntragad. O.B minivel szeretném kipróbálni. Vagy majd csak holnap? Holnap már erős lesz nagyon. Szerintetek? 16/L
2009. aug. 28. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:
silkeset használd, és nyugodtan, ha nincs meg nagyon akkor várd ki a 3 órát hogy megszivja magát.
2009. aug. 28. 08:05
 2/7 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok, de már régóta használok tampont, és eddig nem voltak nagyobb gondjaim. (12 évesen jött meg)nyugodtan próbáld ki!
2009. aug. 28. 08:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2009. aug. 28. 08:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült 2x próbálkozásra sem felhelyezni. És van egy olyan érzésem, hogy a mini már nem lenne elég sem. Van még 2db normálom de ha már a minit se tudtam akkor már megse próbálom azzal. Fájt és ezért nem tudtam felhelyezni, meg kicsit félek is tőlle. Akkor most mi legyen?
2009. aug. 28. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:

ha mindenképpen tampont szeretnél használni akk sztem várd meg a következő hónapot.utána próbáld meg újból de csak ha mered.ha félsz és ideges vagy akk mégjobban fájni fog.ha nem sikerül maradj a betétnél:)

14/L

2009. aug. 28. 15:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) Csak tudod sok balesetem volt már a betéttel, meg utálom főleg ilyen melegben. Nem vagyok ideges egy csepett sem, csak vannak félelmeim a tamponnal kapcsolatban. Próbálkozom még hátha. Ha nem sikerül akkor a következő hónapban. Nem adom fell!!!
2009. aug. 28. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
én is igy vagyok ezzel! én még nem használok tampont, de nem merem, mert bizos fájni fog a felhelyezés! sztem elég szük vagyok még ott lent! pár bnőm mondta h először fáj, mikor felteszed, meg mikor veszed ki-akkor nagyon mert megvastagszik a tampon a vértől! ezért is félek! de a betétet meg utálom mindig átázik vagy kifolyik oldalt! 14,5/L
2010. szept. 6. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!