A tampont hasznalhatom es hogyan helyezzem be helyesen? (15 eves vagyok)
Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 21:44
1/7 anonim válasza:
Persze hogy használhatod.
A lényeg, hogy előtte moss kezet!! És kezd szerintem a mini-vel, mert azt könnyebb felhelyezni. Elmondani ezt nem igazán lehet:S Próbáld meg, és sikerülni fog:) Akkor van jó helyen, ha alig érzed.
3/7 anonim válasza:
TERMÉSZETESEN HASZNÁLHATOD. AZT PEDIG HOGY KELL FELHELYEZNI EL TUDOD OLVASNI A MELLÉKELT TÁJÉKOZTATÓN. MINDEN TAMPON DOBOZÁBAN VAN ILYEN TÁJÉKOZTATÓ. NAGYON FONTOS HOGY ELSŐ ALKALOMMAL OLYAN IDŐPONTOT ÉS HELYSZÍNT VÁLASSZ A KIPRÓBÁLÁSHOZ, HOGY NE ZAVARHASSON SENKI ÉS TELJESEN EL TUDJ LAZULNI. HA NEM MEGY ELSŐRE NEM GOND, NEM KELL KÉTSÉGBE ESNI. EGYSZER MINDENT EL KELL KEZDENI. MAJD MEGY MÁSODJÁRA!!!!
4/7 anonim válasza:
Hogyne haszználhatnád?Én sztem már 14 évesen azt használtam,kezd minivel,de egyébként meg rajta van minden a papírján h h egyszerűbb.Egyébként tárd szét a lábad és ne görcsölj rajta.
5/7 anonim válasza:
Használhatod, miért is ne? Mini tampont vegyél, a tájékoztatón pedig rajta van, hogy hogyan kell felhelyezni. A lényeg, hogy próbálj meg ellazulni, mert ha az izmokat nagyon megfeszíted, nem fog sikerülni felhelyezni.
6/7 anonim válasza:
A tampon mčg fel is megy könnyen mert csak vagy 15mm az ätmčrö de majd az 5cm es ätméröjü szerszämnäl izgulj inkäb jobban
Sok sikert
7/7 anonim válasza:
Szerintem az ob-val próbáld(mini).Guggolj le és ameddig az ujjad bemegy mögötte addig told be.Először próbáld csak az ujjadat,lazításképpen.Persze alapos kézmosás és körömtisztítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!