Először próbálnám a tampont, de csak pro comfort van itthon. Használhatom? 13L
Természetesen használhatod azt is!
Nagyon fontos,hogy közvetlenül a tampon felhelyezése előtt és után is moss kezet alaposan!
Valamint fontos az is,hogy kellően ellazulj.Ez azért fontos,mert ha rástresszelsz,nem lazulsz el az izmok összehúzódnak és nehezen vagy egyáltalán nem sikerül felhelyezned a tampont.Biztonság kedvéért tegyél a bugyidba tisztasági betétetígy nem kell azon aggódnod,hogy átázol-e,mert ha tele is van a tampon,a tisztasági betét azt az 1-2 csepp vért felfogja,amíg el tudsz menni a mosdóba.
Nagyon fontos,hogy egy tampont 5-6 óránál tovább nem szabad bent hagyni.Amikor elmész wc-re picit húzd meg a kihúzószálat,hogyha csúszik ki,akkor ideje cserélni,ha nem,akkor még maradhat.
Ha felhelyezés közben érzékeny,kicsit fáj a hüvelyed,akkor rossz irányba próbálod felhelyezni.Ilyenkor egy kicsi irányváltoztatás szükséges.Egy kicsit hátrafelé és felfelé kell helyezni a tampont.Akkor van jó helyen,ha nem érzel semmit!Felhelyezés után érdemes megnézni,hogy amikor ülsz,illetve állsz vagy guggolsz se érezz semmit!Ha érzed a tampont még nincs jó helyen!
+ Tipp:amikor kibontod a tampont ellenőrizd a kihúzószálat (húzd meg),nehogy kiszakadjon a tamponból.Ha a későbbiekben előfordulna veled ilyen - bár ez elvileg ritka (anyum kb. 20 éve használ tampont és sosem történt vele ilyen),akkor se ijedj meg.Amikor megtelik a tampon,kicsit nyomj,mint amikor kakilsz és kifog jönni a tampont viszonylag könnyen.
15/L
Én 14 voltam amikor életemben először tampont használtam, és akkor még nem is voltak ilyen ultra vékonyak és szuperek, mint most.:)
A pro comfort könnyebb felhelyezést biztosít. Ha mini lenne vagy normál, az még jobb volna.
Vigyázz vele, mert annyira észrevehetetlen, hogy aki először használja el is felejtkezhet róla könnyedén. :)
Én így jártam annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!