Most használhatom vagy nem? Nemértem hogy szombaton akkor hogy tudtam vele fizetni? Gyógyszertár függő vagy hogy van ez?
Figyelt kérdés
a párom kapott cafeteria egészségpénztári kártyát szombaton vásároltam rá, ma mentem és nem adtak ki nekem rá semmit mivel nem az én nevemen van2011. ápr. 18. 08:18
1/2 anonim válasza:
Természetesen nem használhatod, az olyan lenne mint ha a bankkártyájával akarnál fizetni. Nem értem, hogy fogadhatták el egyáltalán az említett helyen, mivel még aláírást is kérnek.
Csak a tulajdonos fizethet vele. Ő kiválthat vele bejegyzett élettárs, házastárs, családtag részére kiállított receptet, stb., azaz nem kell magára költenie. A férjem vett már nekem vele szemüveget, gyógyszert, vagy fordítva, mivel nekem is van. Mindig azt használjuk amelyiken több pénz van, persze csak egymás jelenlétében.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt. Van egy gyógyszertár ahol ismernek mindket és egyedül ott engedték, hogy a Párom is vásároljon rá, de ezt is csak azért mert a kislányom még szopizott és sok gond volt, és tudták, hogy nem igen tudok kimozdulni és segítőkészek voltak. Viszont mondták, hogy ez nem helyes így, és elvileg nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!