Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy tudnám elérni, hogy...

Hogy tudnám elérni, hogy megszűnjön? Mi okozza ezt?

Figyelt kérdés

már kb egy fél éve nem telik el úgy nap, hogy ne zavarna az az érzés mintha bepisiltem volna. Sűrű átlátszó folyadék szerűséget látok mindig. Már nagyon zavar mert azt hittem idővel elmúlik. Nem gomba mert nem viszket.

Kérlek segítsetek ha tudtok bármit ezzel kapcsolatban.

Nőgyógyászhoz nem szeretnék menni..csak ha már nagyon muszáj

Köszönöm előre is!

2013. jan. 6. 20:47
 1/6 A kérdező kommentje:
(16 éves lány vagyok)
2013. jan. 6. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:

inkább fehéres színű?

szerintem csak fehérfolyás, nekem is elég nagy mennyiségű, és kb kistini korom óta ilyen. tisztasági betétet használok, naponta többször cserélem, de engem is zavar, hogy van ez a dolog...

2013. jan. 6. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen van. Nekem sem viszket,meg semmi, de engem is nagyon zavar. Sűrű,fehér színű, és roppant idegesítő. Nekem ez kb 2éve van, most 19vagyok.

Ha valaki tud rá valami módszert, ossza meg velünk..

2013. jan. 6. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet fertőzés, a gombán kivül csomó bakteriális fertőzés létezik aminek nincs is tünete. Vagy lehet oka méhszájseb is, nekem akkor volt darabos folyásom. Mindneképp ajánlatos orvoshoz fordulni mert ha nagyon erős, és ha ugy érzed mintha bepisiltél volna akkor az lehet és az nem biztos hogy normális.
2013. jan. 6. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Más sem szeret nőgyógyászhoz járni, de ha baj van akkor muszáj! Szerintem senki nem ígérte azt Neked, hogy minden úgy fog történni az életedben ahogy Neked jó, és csak azt kell tenned amit Te akarsz. Vannak dolgok amiket mindenképpen meg kell tenni ha akarod, ha nem. Ilyen dolog a nőgyógyászhoz menés is ha gond van.
2013. jan. 7. 06:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Feltehetőleg ez normális, minden nőnek van több, kevesebb folyamatosan. A kevésbé szerencséseknek sajnos több.

Ha nem büdi, nem zöld vagy sárga és nem csíp, viszket, akkor nincs fertőzésed.

De a négyógyászt nem fogod megúszni egész életedben, feltételezem, hogy pl. szülni is szeretnél.

Ha nagyon szégyellős vagy akkor keress egy női orvost, elötte talán elviselhetőbb a meztelenkedés.

2013. jan. 7. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!