Hogy tudnám elérni, hogy megszűnjön? Mi okozza ezt?
már kb egy fél éve nem telik el úgy nap, hogy ne zavarna az az érzés mintha bepisiltem volna. Sűrű átlátszó folyadék szerűséget látok mindig. Már nagyon zavar mert azt hittem idővel elmúlik. Nem gomba mert nem viszket.
Kérlek segítsetek ha tudtok bármit ezzel kapcsolatban.
Nőgyógyászhoz nem szeretnék menni..csak ha már nagyon muszáj
Köszönöm előre is!
inkább fehéres színű?
szerintem csak fehérfolyás, nekem is elég nagy mennyiségű, és kb kistini korom óta ilyen. tisztasági betétet használok, naponta többször cserélem, de engem is zavar, hogy van ez a dolog...
Nekem is ilyen van. Nekem sem viszket,meg semmi, de engem is nagyon zavar. Sűrű,fehér színű, és roppant idegesítő. Nekem ez kb 2éve van, most 19vagyok.
Ha valaki tud rá valami módszert, ossza meg velünk..
Feltehetőleg ez normális, minden nőnek van több, kevesebb folyamatosan. A kevésbé szerencséseknek sajnos több.
Ha nem büdi, nem zöld vagy sárga és nem csíp, viszket, akkor nincs fertőzésed.
De a négyógyászt nem fogod megúszni egész életedben, feltételezem, hogy pl. szülni is szeretnél.
Ha nagyon szégyellős vagy akkor keress egy női orvost, elötte talán elviselhetőbb a meztelenkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!