Mik a hüvelygomba tünetei? Helyileg hol jelentkeznek a tünetek? Másik dolog: Ez normális?
ezek a kérdésekre remélem válaszoltok nekem..:)
Mellesleg lenne még egy olyan kérdésem hogy párommal még nem feküdtünk le csak tapizás volt ott lent meg hasonlok, de szex még nem (szűz vagyok), és kb egy hete volt ez és azóta egy picit viszket lent a vaginám de nem mindig de ha igen akkor nagyon rossz, de nem vettem észre semmilyen változást ott lent..:S szerintetek ez normális és csak azért van mert még szűz vagyok? vagy inkább szükséges lenne megnézetnem?
A tünetek: jellemzően a külső női nemi szerv fájdalmas, égő, viszkető érzése, főként vizeletürítés vagy nemi aktus alkalmával. Túrós, fehér váladék is ürülhet a hüvelyből.
Szerintem a barátod keze nem volt tiszta és ettől kerülhetett egy kis baci "oda". Először csak próbálj meg intim lemosót használni, ha eddig nem tetted, lehet, hogy az is segít. Ha továbbra is érzed a viszketést, akkor keress fel egy nőgyógyászt. Nem kell félned, minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!