Mikor menstruálnak először a lányok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 12:18
2/20 anonim válasza:
10 és 17 éves kor között (a két határ extrém példa, de előfordul). A legtöbben valóban 12-13 évesen.
Nekem pl 12 évesen lett meg először, ez teljesen normális (bár gyerek voltam, azt se tudtam, mi van).
7/20 anonim válasza:
Én 11, és a köcsög tesitanár nem akarta elhinni, pedig ő is nő volt.
8/20 anonim válasza:
Én is 11 és fél, de nem is én voltam az első, csak a második az osztályban.:) Akkor még ez is szempontvolt...:S:)
9/20 anonim válasza:
Én is 11 és fél voltam:D
És nagyon rosszul voltam(Görcs):S Pont egy bevásárló központban voltunk a szüleimmel, apu megijedt h vmi bajom van de anyu rögtön rájött h mi a baj...
10/20 anonim válasza:
Nekem (a 16:00 is én vagyok) egy nagyon nem várt nyalalás közepette, és a rokonaim nagyon erőltették a strandot. Egy hisztis tyúknak tarthattak, de nem vallottam be miért..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!