Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennem kellene nődokihoz?

Mennem kellene nődokihoz?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. 16 évesen jött meg először szóval egy éve. Azt hallottam hogy 16 évesen ajánlott nődokihoz menni de mivel akkor kezdtem el még csak mensizni nem mentem. Nincs semmi bajom, normális folyás, elejétől kezdve pontos a menzeszem is.

Most már muszály lenne elmennem nődokihoz??

Nem igazán akarok =)

2009. aug. 27. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 évesen voltam először, ha nincs panaszod ne menj el. Rákszűrés sem fontos még, mivel nem esel bele a veszélyeztetett korosztályba. Mielőtt elkezdenél nemi életet élni menj majd el,vagy ha van valami panaszod (erős folyás stb.), ha se panasz, se nemi élet, akkor ráérsz 18 évesen elmenni :) Ismerek olyat aki 23 és még sose volt, de szerintem az nagyon durva!
2009. aug. 27. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szia! szerintem ha minden tökéletesen működik akkor fölösleges. Én nekem 14 évesen jött meg először most vagyok 16 de nekem még nem állt be egy napra. Te egy szerencsés eset vagy, hogy mindig pontos. Nem kell elmenni nőgyógyászhoz. 16/L
2009. aug. 27. 11:24
 3/8 A kérdező kommentje:

rendbe köszönöm =)

csak mert nagyon nincs kedvem elmenni hogy ott matassanak bennem xD

2009. aug. 27. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, ettől ne parázz. 5 perces az egész vizsgálat, ha a lelkiismeretes az orvos, akkor még 5 perc beszélgetés is lesz. :) 20 L
2009. aug. 27. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ráérsz még elmenni!

Amúgy tényleg öltözéssel, vetkőzéssel együtt 5 perc egy vizsgálat.

2009. aug. 27. 11:48
 6/8 A kérdező kommentje:

rendesek vagytok hogy így megnyugtattok =)

amúgy a szűz vagyok és elmegyek dokihoz akkor is feldug(elnézést a kifejezésért) így dolgokat?? Mint az a kanál féleség vagy mi?? Vagy olyankor hogy vizsgál meg ha szűz vagyok??

2009. aug. 27. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

olyankor nem minden nőgyógyász vizsgál meg műszerekkel, ha szűz vagy, lehet h csak felnyúl, és megtapogatja a hasad.

ha mégis műszerezne, akkor van szűzeknek való, kisebb ilyen eszközök.

deha semmi bajod, és ilyen pontosan is menstruálsz, akkor felesleges elmenned, majdhamár szexuális életet élsz, akkor nemárt néha elnézni.

2009. aug. 27. 12:37
 8/8 A kérdező kommentje:
okés =)
2009. aug. 27. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!