Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4 napja vesztettem el a...

4 napja vesztettem el a szüzességemet és semmi nincs rendben a szervezetemmel, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
tehát sajnos védekezés nélkül történt az eset, légyszi ne horgyatok le,16 vagyok, ígyis kellően szégyellem magam... a lényeg, hogy azóta is vérzek picikét(hüvelyből), és sűrűbben kell pisilnem, ami egy kicsit csíp is.. ma mértem a lázam és 38 fok volt.. valami fertőzésem lehet, vagy mi????a ciklusom 8.napján történt, 17-18.napon szoktam ovulálni, úgyhogy a terhesség nem valószínű, de persze elképzelhető.. csak a tünetek engem nem arra emlékeztetnek..ja és a fejem is fájdogál. félek és nagyon hálás lennék néhány segítőkész és jóindlatú válaszért!!!
2013. jan. 5. 15:04
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
mi sem fürödtünk a buli után, akkor valószínűleg énis hasonlóképp járhattam:) szerintem hétfőn elmegyek nőgyógyászhoz egyedül, mert előtte nem szágyellném elmondani a történetet, nem úgy mint a háziorvosnak.. köszönöm mégegyszer az összes választ!(: persze ha van valakinek még tapasztalata nagyon jó lenne ha írna, ilyen pánikhelzetben 100 válasz sem elég sajnos..
2013. jan. 5. 15:54
 22/26 anonim ***** válasza:

Azért írtam neked a háziorvost, mert spec én rühellek nődokihoz járni... Spec 7 éven keresztül egyáltalán nem voltam. :) Most muszáj, mert a babát a háziorvos nem tudja megnézni :) de minden másra alkalmas a háziorovs! :)

34/N

2013. jan. 5. 15:59
 23/26 A kérdező kommentje:
ja értem, én pont fordítva vagyok, nagyon köszi hogy segítettél nekem, a sorstársi hozzászólás a legmegnyugtatóbb mindig:)
2013. jan. 5. 16:02
 24/26 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz, ez fertőzés lesz. Ad rá gyógyszert és rendbe jössz.

Mellesleg ne szégyelld magad a szex miatt, legalább neked nem volt pocsék szilvesztered, újéved :))

Minden jót és Boldog Új Évet Neked! :))

2013. jan. 5. 16:17
 25/26 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy, akkor tényleg jó volt, akárhogy is fáj bevallani..:D Neked is nagyon boldog új évet! hétfőn megyek háziorvoshoz, ez a végső döntés, remélem antibiotikumot ír fel:)
2013. jan. 5. 16:35
 26/26 anonim ***** válasza:

hajrá és gyógyulj meg mielőbb :))

előző voltam

2013. jan. 5. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!